tiistai 29. marraskuuta 2016

Dabba Birch Leaf Water

Enpä muista koska viimeksi olisi ollut joulun alla näin paljon hommaa. Blogi onkin saanut viettää hiljaiseloa, kun on ollut yhtä sun toista ruotsin kokeista joulumyyjäisiin. Valitettavasti hullut viikot jatkuu vielä ainakin itsenäisyyspäiväviikon, mutta sitten vihdoin alkaakin joululoma häämöttämään ja luppoaikaa onkin sitten ihan ruhtinaaliset kolme ja puoli viikkoa!



Halusin kuitenkin postata tässä välissä Dabban kukkaisvedestä ennen kuin se loppuu. Ostin tämän I love me -messuilta ja olenkin suihkinut tätä kasvoilleni aamuin ja illoin joka päivä siitä asti.

Birch Leaf Water on puhdistava ja virkistävä kasvovesi rasvaiselle ja sekaiholle. Koivunlehti sisältää ihoa supistavia ja tulehdusta estäviä ominaisuuksia. Olen itse huomannut etenkin tuon supistavan ominaisuuden. Ihohuokoset pienenee silminnähtävästi ja iho tuntuu raikkaalta, mutta ehkä hieman jopa kiristävältä. Sen vuoksi en suosittelisikaan tätä kovin kuivaihoisille.

Tätä voi suihkia myös vaikka päänahkaan tai sheivauksen jälkeen ihoa rauhoittamaan. Loistava myös miehille parranajon jälkeen!


Dabban koivuvedessä on luonnonkosmetiikalle tyypillisesti vahva luonnollinen tuoksu, joka saattaa olla muutamalla ekalla kerralla jopa äklö, mutta onneksi siihen tottuu, eikä tuoksu jää iholle muhimaan pitkäksi ajaksi.

Kukkaisvesillä on käyttöaikaa annettu vain 2 kuukautta avaamisesta, mikä voi olla haastavaa, jos on useampi kasvovesi käytössä yhtäaikaa. Mulla on tämä ollut nyt käytössä noin puolitoista kuukautta ja käyttökertoja riittää vielä ehkä noin viikoksi, joten kaksi kuukautta ei ole mitenkään mahdoton aika käyttää näitä pois.

Kukkaisvesiä voi ostaa mm. Ruohonjuuresta.



Kellään kokemuksia Dabban kukkaisvesistä?



6 kommenttia:

 1. Tykkään tosi paljon näistä, vadelman lehti on ehkä kaikista se suurin suosikkini, vaikka tuoksu ei siitä monen mielestä parhain olekaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koivussakin tuoksu on kyllä kaikkea muuta kuin ilahduttava :D

   Poista
 2. Dabban kukkaisvedet on kyllä ihania! Mun omia suosikkeja on vadelmanlehti ja omppuvesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikin kiva kokeilla jotain toista seuraavaksi :)

   Poista
 3. Mulla on siänkärsämö odottamassa kaapissa, mutta en ole vielä sitä avannut just lyhyen säilymisen takia. Sitä pitääkin sitten suihkia ihan urakalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaakin käyttää päivittäin aamuin ja illoin, niin sillon varmasti saa käytettyä loppuun parissa kuukaudessa. :)

   Poista