perjantai 7. lokakuuta 2016

Vanhoja tuttuja

Silloin kun oma kiinnostus kosmetiikkaa ja meikkaamista kohtaan heräsi, oli Pirkkalan Citymarket se paikka, josta omat tuotteeni aikoinaan ostin. Samainen Citymarket on sittemmin kokenut uudistuksen, eikä siellä ole enää sitä samaa fiilistä kuin silloin vuosituhannen vaihteessa. Se oli kuitenkin se paikka, jossa kävin hypistelemässä tuotteita, ja silloin tällöin, kun rahatilanne antoi myöden, joku tuote saattoi lähteä mukaankin.

Päätinkin tänään muistella niitä tuotteita, joita silloin vielä oli saatavilla, ja joita olisi kiva vieläkin käydä lähikaupassa ostamassa. Mitkä jo edesmenneistä tai muuten Suomen markkinoilta poistuneista kosmetiikkatuotteista on jäänyt mieleen ja mitkä haluaisit tuoda takaisin kauppojen hyllyille?

Kuva amazon.com

Lorealin Voluminousia myydään vielä Amerikan mantereella, mutta Suomesta tätä ei ole enää saanut aikoihin. Hyvin harmillista, koska tätä useat jenkkitubettajat kehuu maasta taivaisiin. Mullakin oli tämä joskus käytössä ja muistan ihan tykänneeni.kuva ulta.com

Toinen ripsari, jonka toivoisin tekevän paluun Suomenmarkkinoille on Maybellinen Lash Discovery. Tämäkin on USA:n puolella vielä myynnissä. Muistan, kun ostin tämmöisen ja miten positiivisen hämmentynyt oli harjan koosta. Käytin tätä ihan tavallisen ripsarin tapaan, mutta jos tätä vielä saisi, niin ostaisin tämän alaripsien meikkaamistarkoitukseen, koska pieni harja oli/olisi siihen hommaan ihan täydellinen.


Ei niinkään yksittäinen tuote vaan kokonainen sarja tuotteita, eli Arcancil Paris. Tämä oli selvästi semmonen hieman laadukkaampi merkki, jonka tuotteita kovasti himoitsin. Ostin merkiltä luomiväriduon, jossa oli hopeinen glitteriluomiväri ja vähän hillitympi rusehtavan pronssinen sävy, jonka seassa oli myöskin glitteriä. Tuo duo maksoi varmaan reippaasti yli 50 markkaa ja oli siihen aikaan mulle todella kova rahallinen satsaus, mutta oli ehdottomasti sen arvoinen. Se hopeaglitteri oli ihan täydellinen <3


Mexxin Perspective on semmonen tuoksu, jonka ostamatta jättäminen on jäänyt kaivelemaan todella pahasti. Tämä maksoi noin 20 euroa, joka oli mulle yhä edelleenkin melko iso summa. Kävin tätä usein suihkimassa itseeni ja tykkäsin siitä joka kerta enemmän. En tiedä tykkäisinkö tästä enää, mutta haluaisin kyllä ehdottomasti päästä edes kerran nuuhkasemaan tätä uudestaan.

Loppuun pitää vielä mainita Revlon, joka toki on helposti netistä tilattavissa, mutta olisi tosi jees, jos voisi vain kävellä lähimpään markettiin tutkimaan valikoimaa ihan livenä.


Mitä kaipaat takaisin?


10 kommenttia:

 1. Muistan hyvin Arcancil Parisin ripsivärin. Käytin sitä itsekin joskus tosi nuorena. Voi vitsi, olisi kiva päästä kokeilemaan uudestaan Arcacilin tuotteita.

  Muistan lapsuudesta Tokalon voiteen, jota äitini käytti. Siinä on myös ikimuistoinen tuoksu. Tokaloniakaan ei missään kaupoissa enää myydä, mutta joissakin nettikaupoissa näyttää vielä löytyvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei olekaan muista Arcancilin tuotteista kokemusta, koska ne oli silloin aikoinaan omaan budjettiin vähän liian hintavia.

   Poista
 2. Revlonia kaipaan. Tilaan harvoin kosmetiikkaa netistä, ja tykkään hypistellä tuotteita kaupoissa. Muistan, että Revlonilla oli maailman paras vahamainen kulmakynä. Se jätti ison loven meikkipussiin..:(

  VastaaPoista
 3. Nivean kumiharjaista ripsiväriä, se on yksi parhaita mitä olin kokeillut ja aikoinaan Suomen markkinoilla ekoja kumiharjaisia, se oli silloin uutta ja hienoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin taisi olla Nivean kumiharjaripsari joskus käytössä, jos en ihan väärin muista.

   Poista
 4. Lorealin ripsaria saa eleveniltä, oma luottoripsari! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! Tämä pitääkin muistaa seuraavalla elevenin shoppailukerralla :)

   Poista
 5. Ebaystä varmasti löytyisi myös Lorealin meikkejä, joita ei Suomesta saa. Mä kaipaan Nivean huulikiiltoa, joka oli niin täydellisen ruskean marjaisa sävy. Se oli hyvä syyssävy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebaystä tosiaan vois saada :) Mun ensimmäinen tumma huulipuna oli Nivealta :D

   Poista