keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Siveltimiä mantereen takaa

Päädyin tässä taannoin seikkailemaan AliExpress -verkkokauppaan. Olin joskus vuosia sitten vilassut kyseistä nettikauppaa ja mieltänyt sen siitä lähtien halpojen vaatteiden nettiputiikiksi, mutta tarkemmalla tutkimisella sieltä löytyi jos jonkinlaista vempelettä - ilahduttavasti myös halpoja meikkisivellinsettejä. Päädyinkin sitten tilaamaan hyviä arvioita saaneelta myyjältä kaksi erilaista settiä.


"Hammasharja" siveltimet on uusin villitys ja halvempia dupeja alkuperäisille Artís'n siveltimille onkin alkanut tipahdella sieltä täältä. Onneksi näistäkään ei tarvitse maksaa itseään vararikkoon. Tämmöinen viiden siveltimen setti maksoi vain 7,68 dollaria eli noin 7,20€. Tästä on saatavilla myöskin 10 siveltimen satsi, mutta itseäni ei ne rajaukseen tarkoitetut siveltimet kiinnostanut niin paljon, että olisin isomman setin hankkinut.

Nämä on todella tiivis harjaisia siveltimiä, mutta todella pehmeitä! Lähes jokaisessa siveltimessä oli pari pidempää karvaa, mutta ne oli helppo trimmata. Kuvassa näkyvä keskimmäinen sivellin oli ainoa, jossa oli hieman sanomista karvojen tasaisen leikkauksen kanssa, mutta ei sekään paha ongelma ole ollut. Käytössä nämä on ollut ihan mahtavia. Tuo pienin sivellin on ihan ässä peitevoiteen levitykseen nenänpieliin ja silmien alle!

Jos jotain kritiikkiä pitäisi keksiä, niin siveltimen kaulaosa tuntuu etenkin nuissa isoimmissa hieman heiveröiseltä. Ja koska nämä on niin tiiviitä, niin kuivuminen ottaa aikansa. Muuten sanoisin, että money well spent!


Real Techiniquesin Bold Metalsit on kiinnostanut myös, mutta ei ihan hirveästi ole innostanut maksaa niistä alkuperäisistä sitä pariakymppiä per sivellin, millä niitä saa ostaa mm. Sokoksista. En valittettavasti muista yhtään paljonko näistä maksoin, enkä enää löydä sitä linkkiäkään näihin, mutta ei se kymppiä enempää ollut.

Harjakset näissä jokaisessa on aivan unelman pehmeitä. Se mikä selvimmin erottaa nämä alkuperäisistä esikuvistaan on varren muovisuus. Hylsyosa on luultavasti jotain metalliseosta, mutta muuten varsi on kovaa muovia. Mutta varresta viis, jos sivellin on muuten toimiva! Ja nämähän on! Olin ajatellut isointa sivellintä puuterin levitykseen, mutta se on siihen ehkä liiankin pehmeä. Toimisi varmasti paremmin irtopuuterin kuin kivipuuterin kanssa. Mutta poskipunan ja aurinkopuuterin levittämiseen ihan täydellinen väline.

Tilaus tuli perille noin puolessatoista viikossa, mikä on mielestäni yllättävänkin nopea aika tuotteiden tullessa Kiinasta. Vaikka haluaisinkin tukea suomalaisia yrityksiä, niin välillä on ihan jees saada jotain huomattavan paljon halvemmalla kuin kotimaasta.


Oletko shoppaillut AliExpressillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti