keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Milani Eyeshadow Primer

Milanin Eyeshadow Primer on paras silmien pohjustustuote, jota olen testannut. Piste. No okei, en ole vielä päässyt kokeilemaan miten esim. Urban Decay kehuttu Primer Potion toimii, saatikka Narsin tai Too Facedin vastaava, mutta niistä joita olen testannut, on Milani ollut ehdottomasti paras.Rasvaluomisena on aina yhtä jännittävää testailla uusia pohjustajia, koska hommaan ryhtyy lähes aina kovin odotuksin, mutta usein joutuu pettymään enemmän tai vähemmän. Olenkin jo oppinut, ettei kannata ladata turhia odotuksia tuotteille, koska kuitenkin jossain vaiheessa päivää luomivärit on kasaantunut juonteisiin pohjustuksesta huolimatta. 

Milani pääsi kuitenkin yllättämään. Tämän kanssa luomivärit on pysynyt todella siedettävässä jamassa kokonaisen työpäivän, eli noin kahdeksan tuntia. Sen jälkeen olen alkanut huomata pientä värien kasaantumista. Mulle onkin melkein sama toimiiko pohjustaja 8 tuntia vai 24 tuntia, koska jos saan sen sinnittelemään sen ajan päivästä, kun olen ihmisten ilmoilla, niin se on jo ihan loistavaa! 


Yläpuolella olevassa kuvassa luomiväri on ollut luomilla noin 7 tuntia, ja kuten näkyy on se vielä ihan kiitettävässä kunnossa.

Tämähän on mm. Emily Noelin luottotuote, joten jos hyvä pohjustaja on hakusessa niin kannattaa ehdottomasti tutustua Milaniin! Omani tilasin eleven.fi -verkkokaupasta.


Mikä on suosikki luomivärinpohjustajasi? 

6 kommenttia:

 1. Hassu juttu, mäkin julkaisin tänään postauksen samasta aiheesta, mutta eri merkin tuotteesta. :) Milanin pohjustajaa en ole kokeillut. Tämän hetkiset pohjustajasuosikkini ovat UDEPP ja TheBalmin Put A Lid On It.

  VastaaPoista
 2. En ole kokeillut tätä, mutta kuulostaa hyvältä. :)

  VastaaPoista
 3. Mun suosikkeja on UDPP sekä Wet n Wild, joka oli melkoinen yllättäjä. Seuraavana testaan Essencen pohjustajan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota Wet n Wildia haluaisin testata, mutta se saa nyt kyllä odottaa, kun on noita pohjustajia kertyny vähän liikaakin :D

   Poista