perjantai 16. syyskuuta 2016

Throwback to Throwback challenge!

Tällä viikolla on taas ollut jos jonkinmoista ohjelmaa, eikä blogille ole jäänyt aikaa. Perjantain kunniaksi halusin kuitenkin nostaa esiin about vuosi sitten kehittelemäni haasteen. Youtubessa on viime päivinä kiertänyt "The makeup I wore to (high)school" -haaste, jonka ajankohtaisuuden vuoksi päätinkin nostaa oman Throwbackini taas esille.


Muistaakseni ainakin Fanni uskaltautui tarttua tähän. Olikohan muita? Olisi tosi jees, jos muutkin uskaltautuisivat tähän tarttua ;)

6 kommenttia:

 1. Miksi teininä ei vaan tajua, että paksu maski naamalla ei ainakaan sitä finninaamaa paranna? Jos joskus saan lapsia, aion teroittaa tämän niiden päähän ennen mitään muita valistuksia!:D:D

  VastaaPoista
 2. Mulla on tää koko ajan mielessä, mutta en saa aikaiseksi. Mut en oo unohtanut! Mulla tulee aika samanlainen yhtä "jauhoinen" look varmasti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä varmaan ollut monella tosi perus :D

   Poista
 3. Olen Youtubesta katsonut pari tämän aiheen meikkivideota, ja tulihan sieltä tuttuja trendejä mieleen. Meikkivoidetta huuliin ja oranssia meikkivoidetta naamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan kun Maybellinellä oli melkein poikkeuksetta kaikki meikkivoiteet ihan oransseja, joten vaihtoehdot olikin melkein Lumene tai Anytime (joka ei kylläkään peittänyt mitään).

   Poista