lauantai 10. syyskuuta 2016

Syyskuun Livbox


En ole enää aikoihin tilannut Livboxia säännöllisesti ja oikeastaan en heti edes innostunut tästä syyskuun bloggaajaboxista, mutta päädyin sen silti tilaamaan. Useinhan juurikin bloggaajaboxit on olleet sisällöltään edes hieman parempia kuin tavalliset boxit. Mutta miksi tuntuu, että aina samat ihmiset pääsee valikoimaan omia suosikkejaan näihin?


Mulla ei jostain syystä postin seurantakoodi rekisteröitynyt Livboxin sivuille omiin tietoihin, joten en yhtään osannut arvioida milloin boxi olisi noudettavissa. Tokihan olin lukenut joidenkin jo saaneen omat mustat laatikkonsa, mutta hieman kävi pelko persiissä, että jos oma laatikkoni ei jostain syystä tulisikaan. Onneksi se kuitenkin saapui ihan ehjänä perille ja tuntui mukavasti painavalta.


Bonacuren Moisture Kick oli SN Makeup -blogin Emilian valinta. Muistelisin, että samainen tuote on joskus aikaisemminkin tullut Livboxista, tosin vielä pienemmässä pullossa!? Olen erilaisten hiuksiin jätettävien hoitoaineiden suurkuluttaja, joten tämä tulee ehdottomasti käyttöön.

Lumenelta olisin toivonut mieluummin vedenkestävän silmämeikin poistoainetta. Gentle Eye Makeup Remover oli MakeupPiritan suosikki.

Kuivashampoita ei sen sijaan kulu yhtään niin paljon kuin hoitoainetta. Cutrinin kuiviksen kohtalosta en ole vielä päättänyt. Saatan jemmata tämän joulupukin konttiin.. Tämä oli Uino Ainon valinta.


Glitz & Glam Minnan valinta oli ehdottomasti boxin mielenkiintoisin tuote. Dermalogican Skin Renewal Booster tehotipat on maitohappoa, salisyylihappoa ja hibiscusta sisältävä tiiviste, joka kuorii ihoa. A-vitamiini ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Olenkin innostunut nyt entistä enemmän rakeettomista kuorinnoista, joten tämä pääsee käyttöön pikimmiten! Harmi, että oli boxin pienin tuote.

Korresin Basil Lemon suihkugeeli pääsi jo eilen illalla käyttöön. Kivan raikas tuoksu, harmillisen pieni pullo tässäkin. Eevskun valinta.

Makiashin kynsilakankin kohtalo on vielä hieman avoinna, että käytänkö tämän itse vai annanko eteenpäin. Ei sillä, ettei tämä olisi väriltään tai muutenkaan mielenkiintoinen, mutta kun mulla on jo niin paljon punaisia lakkoja. Kynsilakka oli Better Nail Dayn Tean valinta.

Karkkipäivä-Sannin valinta oli Isadoran Inliner Kajal, jota itseasiassa himoitsin aikoinaan, kun tämä tuli myyntiin, mutta melkein kymmenen euron hintalappu ei innostanut. Ostinkin sitten halvemman essencen kynän, jota en olekaan ihan hirveästi käyttänyt. Täytyy nyt panostaa nudekynien käyttöön, koska tämä kyllä vedenkestävänä varmasti toimii sisärajauksessa paremmin kuin se essencen kynä.


En varmastikaan enää seuraavaa bloggaajaboksia tilaa, ellei sitten mukaan ole otettu omia suosikkibloggaajia. Olen edelleen sitä mieltä, että se ensimmäinen bloggaajaboxi oli paras lajissaan.

6 kommenttia:

 1. Se ensimmäinen bloggaajaboxi oli aivan huippuhyvä!! Mutta oon samaa mieltä että näistä menee hohto jos on koko ajan samoja bloggaajia. Mutta bloggaajaboxit on ehkä keksimääräistä parempia? Minusta BC:ltä on tullut joku BeautyBalm jos en ole väärässä...ainakin mulle ellei sitten ollut vaihtelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä bloggaajaboxit on tosiaan parempia, kuin Livboxit normaalisti :) Muistelisin, että Bonacureissa oli silloin vaihtelua boxien välillä.

   Poista
 2. Mä testasin tänään tuota kajalia, mutta meni varmaan viisi minuuttia, niin se oli jo puoleksi kadonnut :D. Toivon, että nyt kävi joku erikoistilanne, koska tämä todella kirkastaa ilmeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se siitä vedenkestävyydestä sitten :D

   Poista
 3. Minusta tää oli tylsääkin tylsempi boxi ja ihmettelen juurikin samaa kuin sinäkin, että miksi aina samat bloggaajat on näissä edustettuina.
  Saattaa olla että alan kirkumaan jos saan vielä yhdenkin kuivashampoon tulevista boxeista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi melkein luulla, ettei Suomessa ole kuin muutama bloggaaja :D Ei sentään tullut tällä kertaa hammastahnaa!

   Poista