keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Ride or Die

Jaclyn Hill aloitti Youtubessa tämmöisen haasteen, jossa listataan omia ultimaattisia meikkisuosikkeja. Jos siis omat kosmetiikka jemmat häviäisivät taivaan tuuliin ja tuotteiden hankinta pitäisi aloittaa alusta, niin mitkä olisi ne tuotteet (kustakin kategoriasta), jotka ihan ensimmäisenä ostaisi. Blogipuolella myöskin ainakin Jonna on tämän haasteen tehnyt.


1. Primer
Maybellinen Baby Skin -pohjustaja ei ehkä ole lajissaan paras mahdollinen, mutta ostin tätä toisen tuubin heti edellisen loputtua, joten se ehkä kertoo tuotteen hyvyydestä jotain. Vielä ei ole löytynyt sitä täydellistä primeria, mutta tämä ainakin toimii ihan kiitettävästi.

2. Foundation
Sama homma kuin edellisen kanssa: se aivan ultimaattinen meikkivoide on vielä löytämättä! Monta hyvää on kyllä tullut käytettyä, mutta ei vielä yhtäkään semmoista, joka olisi niin hyvä, ettei enää muita tarvitsisi katsellakaan. Mun kriteerit hyvällä meikkivoiteelle ihan ensisijaisesti on se, että sävy on tarpeeksi vaalea ja keltapohjainen. Peittävyys saisi olla vähintään keskitasoa ja mikäli meikkivoide pysyisi koko päivän mattana, niin sekin olisi jo ihan huippua! Jos nyt kuitenkin joutuisin lähtemään uutta ostamaan, niin todennäköisesti mukaani lähtisi Maybellinen Matte + poreless.

3. Concealer
Peitevoiteissakin tuntuu, että todella monta hyvää ja monien kehumaa tuotetta on vielä testaamatta, mutta jos ei olisi kiusausta päästä testaamaan jotain uutta tuotetta, niin valintani kohdistuisi Nyxin HD concealeriin. Siihen tulee tartuttua useimpina aamuina. Toimii silmien alusten kirkastajana ja punaisuuden peittämiseen.


4. Setting Powder & Powder
Irtopuutereita en ole enää aikoihin säännöllisesti käyttänyt, vaikka yksi semmoinen laatikossani lymyilee, joten skippaan tuon. Kivipuutereista valinta kohdistuisi yläkuvassa näkyvään Rimmelin Stay Matte'n. Se on ihan ehdottomasti markettipuutereiden aatelia, eikä hintakaan ole paha.

6. Highlighter
Lumenen hohdeaurinkopuuterilla (alakuvassa) saa kivan näköistä hehkua, joka ei mielestäni rasvaisella ihollakaan näytä överiltä. En ole moneenkaan korostustuotteeseen tutustunut, joten tämä oli helppo valinta. Essencen Pure Nudea, on kehuttu youtubessa paljon, joten se kyllä kiinnostaisi testata.

7. Bronzer
Lumeneen päätyisin tässäkin tapauksessa. Vaikka Lumenella onkin vielä petrattavaa meikkivoiteiden sävyjen kanssa, niin ainakin aurinkoopuutereissa homma toimii. Arctic Sun Bronzer sävyssä 1 Päivän hehku on ihan täydellinen sävy vaaleammallekin iholle.

8. Blush
Poskipunissa mulla ei ole noussut yhtään semmoista suosikkia, jonka voisin hankkia uudestaan.

9. Mascara
Maybellinen Push Up Dramasta on tullut tämän hetken suosikki ja sen varmasti hankkisin/hankin uudestaankin. Tästä on ehkä tulossa oma postauksensa myöhemmin.


10. Eyeliner
Nykyään en enää useinkaan rajaile silmiäni, mutta e.l.f:in cream eyeliner on silti lähes aina käytössä, jos innostun tekemään tarkkuutta vaativia kissarajauksia.

11. Eye Brow Pencil
NYX Micro Brow! Väriaine on niin näppärän kapeassa muodossa, että tällä saa tarkkaa jälkeä ja mikä parasta: tätä ei tarvitse teroittaa!

12. Lipstick
Luulin, että tämä olisi ollut vaikeampi, mutta heti tuon 'lipstick' sanan nähtyäni tiesin minkä valitsisin tähän. Collistar Ti Amo Italia Radiant Colour Lipstick sävyssä Rosso Marras on ehkä ylellisimmän oloinen huulipuna, jonka omistan. Koostumus on ihan mielettömän pehmeä ja tuntuu huulilla kosteuttavalta. Onhan tällä kyllä hintaakin enemmän kuin millään muulla omistamallani punalla. Pakko silti antaa kunniamaininta Milanin Color Statementeille!13. Liquid Lipstick
Jos tuo perushuulipuna oli helppo, niin tämä ei sitten ollutkaan. Nestemäisten huulipunien juju tuppaa olemaan siinä, että ne kestävät huulilla tuulessa ja tuiskussa, mutta mulla on vissiin huulten muoto sellainen, että mulla ne alkaa kulumaan huulten sisäosasta nopeasti pois. Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick sävyssä Outlaw on silti ehkä pakko tähän kategoriaan nostaa, koska se on kokeilemistani nestemäisistä punista parhaiten huulilla pysyvä, vaikka sävy ei annakaan yhtään anteeksi kulumista.

14. Lip Gloss
Huulikiiltoja ei kyllä juurikaan enää tule käytettyä, mutta silloin kun niitä käytin enemmänkin, niin Lorealin Glam Shinet oli parhaita!


kuva täältä


15. Eyeshadow Palette
Sleek Au Naturel, tässä on oikeastaan kaikki tarvittavat perussävyt ja laatu on markettituotteelle loistava. 

16. Setting Spray 
Avonin Magix Prime and Set Spray on ollut mulla käytössä parin pullon verran ja vaikkei tämä toimikaan Nyxin Pore Filler pohjustajan kanssa, niin ei mulla muuten ole ollut mitään valittamista. Pidentää todellakin meikin kestoa ja saa ihohuokoset supistumaan. Tämäkin tosin on semmoisia tuotteita, joista on aina hakusessa se vieläkin parempi vaihtoehto.

17. Wild Card
Tähän on pakko mainita H&M Beautyn tuotteet! Kaikkiin tuotteisiin en ole vielä tutustunut, mutta ne joihin on tullut tehtyä lähempää tuttavuutta, on osoittautuneet ihan loistaviksi tuotteiksi! Ottaisin kyllä enemmän kuin mielelläni lisääkin H&M:n tuotteita testiin ;)


Mitäs ultimaattisia suosikkeja teillä on?

6 kommenttia:

 1. Ultimaattisia suosikkeja on todella vaikea nimetä, kun niitä on niin paljon ja suosikitkin vaihtelee ajoittain. Kiva lukea kuitenkin näitä postauksia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi harvoin sitä pitäytyykin aina samoissa tuotteissa, kun jatkuvasti tulee uusia ja mielenkiintoisia juttuja myyntiin :)

   Poista
 2. Upea pakkaus tuossa Collistarin punassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo hylsyn uloimpi osa on vissiin lasia tai jotain muuta yhtä painavaa ainesta :D

   Poista
 3. Mä löysin uuden suosikkipeiteaineen ihan vasta, joten pitää siitä mainita. Rimmelin Lasting Finish sävy Porcelain on vaalea ja keltapohjainen (eli mulle täydellinen), ja peittää tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli toi Rimmelin meikkivoide about vuosi sitten vielä käytössä, mutta se ei kai ollut tuo Porcelain, kun muistelisin ettei se ollut keltapohjainen.

   Poista