perjantai 9. syyskuuta 2016

Mini Milani Haul


Eleven houkutteli viime viikolla taas shoppailemaan tarjoamalla 3 Milanin tuotetta kahden hinnalla. Olin jo kesällä himoinnut uutta Amore Mattalics Lip Cremeä, mutta jostain syystä päätin silloin, etten sitä tarvitse. Nyt en kuitenkaan voinut vastustaa kiusausta ja hyvä niin, koska tästä on ehkä tulossa oma suosikki nestemäisten huulipunien kategoriassa.


Valitsin sävyn Mattely in Love, koska punainen! Sävy ei kuitenkaan ole ihan noin punainen kuin tuossa yläkuvassa. Tämä osoittautui todella haastavaksi kuvattavaksi. Sävy on ehkä hieman kylmempi, mutta ihan mielettömän upea anyway!


Amore Mattalicsin jälkeen olikin sitten haastavaa keksiä millä muilla tuotteilla täyttäisin ostoskorini. Toisaalta Conceal + Perfect meikkivoide olisi poltellut, mutta ostosten loppusumma olisi silloin kasvanut turhan paljon. Myöskin hyväksi havaitut Color Statement punat selasin läpi, mutta toisaalta ihan perushuulipunia multa jo löytyykin ihan runsaasti. Päädyinkin lopulta Amore Matte Lip Cremeen sävyssä 20 Sugar. Tähän en kuitenkaan ensi yrittämällä ihastunut yhtä paljon kuin metalliseen serkkuunsa. Kuten tuosta kuvasta näkyy, puna oli hieman hankalaa levittää tasaisesti ja jos huulten rajat näyttää epätasaisilta, niin se johtuu vain siitä, että ne on. Tämän kanssa pitääkin tehdä enemmän tuttavuutta, jotta voin antaa lopullisen tuomion. Sävy on kyllä ihanan syksyisen viininpunainen. Tuokaan kuva ei ihan vastaa totuutta.. (Rakas joulupukki, uusi kamera olis tosi jees!)

Kolmanneksi tuotteeksi valikoitui monien kehuma Eyeshadow Primer. Ei sillä, että olisin vielä uutta pohjustajaa tarvinnut, mutta jospa se toimisi paremmin kuin edeltäjänsä.


Hyödynsikö kukaan muu elevenin tarjouksen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti