maanantai 12. syyskuuta 2016

Makeup Monday 25

Tämän viikkoiseen MM:n inspiraatio tuli tästä videosta. En kuitenkaan voinut täysin kopioida tuota videon meikkiä, koska en omista mitään noin kirkkaan sinistä silmätuotetta, mutta samoilla linjoilla silti mentiin.


Pohjustin ensin silmät mustalla rajauskynällä (e.l.f.) ja hahmottelin tuon väri alueen muodon sillä myös. Musta toimii myös loistavasti Wet n Wildin duochrome (definer) sävyn pohjalla. Luomiväri on siis Comfort Zone -paletista (1). Dippasin vielä siveltimen MuSin Mixing Liquidiin ennen värin luomille levittämistä.

Tummensin sekä siipeä että silmän ulkonurkkia mustalla luomivärillä, joka tällä kertaa oli Makeup Revolutionin Iconic 2 -paletista. Alaluomelle lisäsin myös mustaa ulkonurkista sisäänpäin noin puoleen väliin ja siitä eteenpäin tuota samaa duochromea (1). Alaluomen häivyttelin Comfort Zonen ruskealla definer-sävyllä (2). Yläluomen halusin jättää skarpiksi, enkä siis häivyttänyt sitä yhtään.


Silmän sisärajauksessa on Avonin SuperSHOCK geelikynä. Halusin ripsillä korostaa tuota siipimäistä muotoa, joten lisäsin Ardellin Accent -ripset ulkonurkkiin. Silmien sisänurkissa on lisäksi Makeup Revolutionin Vivid Baked Highlighteria sävyssä Golden Lights.

Jokohan ensi viikolla pitäisi kehitellä vähän jotain käyttökelpoisempaa meikkiä? :D

10 kommenttia:

 1. Aika mahtava, kääntää kyllä katseet :)

  VastaaPoista
 2. Yhdyn edellisiin, aivan mahtava meikki. Comfort Zonen duochrome sävy on yksi upeimpia sävyjä mitä maa päällään kantaa:)

  VastaaPoista
 3. Niin hieno! <3 Mä aina välillä yritän tehdä tällaisia meikkejä ihan kokeillakseni, mutta mun silmän muoto haraa vastaan. Sitäpaitsi duochromet on aivan ihania!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Mullakin on välillä hankaluuksia etenkin kissarajausten kanssa, kun on niin vahva kulmaluu. Duochromeissa on vielä semmoinen hieno juttu, että ne saa näyttämään ihan erilaisilta, kun valitsee eri värisen pohjustajan!

  VastaaPoista