maanantai 5. syyskuuta 2016

Makeup Monday 24

Kun on tehnyt sen 20+ Makeup Monday postausta ja lähes samanmäärän Smoky Saturday'tä, niin toisinaan tuppaa olemaan haastavaa keksiä uusia väriyhdistelmiä ja meikkilookeja. Tajusinpa kuitenkin, etten ole ihan hirveästi punaisia meikkejä tehnyt. Vaikka punaiset huulet ja kynnet on mun ehdottomia suosikkeja, niin punaiset silmät ei kyllä pääse siihen kategoriaan. Punainen onkin hankala lähellä silmiä ja vaati ehdottomasti parikseen mustan. Lopputulos tosin saattaa olla melko gootti, mutta onneksi meikeillä voi leikkiä ihan loputtomiin, koska kaiken voi aina pestä pois!


Koska ulkonurkkaan oli tulossa tummia sävyjä ja kaikenlisäksi piti koittaa saada rajaukset mahdollisimman symmetrisesti, päätin lätkästä maalarinteipin pätkät silmän ulkonurkkiin. Pohjustin silmät taas tuttuun tapaan Nyxin Milk-kynällä. Töpöttelin sen jälkeen Blush Professionalin kirkkainta punaista (1) liikkuvalle luomelle. Se olikin todella kirkas, joten himmensin sitä hieman murretummalla punaisella (2). Luomivaon varjostukset tein ruskean ja mustan sekoituksella (3). Ihan uloimpia nurkkia tummensin mustalla yksinään. Silmien sisänurkissa on valoa tuomassa Maybellinen Diamon Glow'n Purple Drama -paletista helmiäishohtoinen valkoinen (5). (Heh, huomasin juuri, että alakuvassa on hypätty kolmosesta suoraan vitoseen, oh well).


Alaluomella on mustaa ja punaista (2): lisäsin ensin mustan uloimpaan osaan ja sitten punaista sisempään osaan ja sitten häivytin sävyt niin, että ne sekoittuivat keskenään.

Rajaukset on tehty essencen Superfine Linerilla, jota korjailin hieman elfin cream eyelinerilla. Ripset on Ardellin Demi Wispies.


Käyttäisitkö punasta luomiväriä arkena? ;)

13 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Uuu tosi upea meikki! Mää en oo punasta kertaakaan käyttäny, on se vähä erikoinen. Pitäis kyllä ainaki kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, se on mun mielestä enemmän semmonen editorialmeikkiin sopiva väri :D

   Poista
 3. Ihan mielettömän upea meikki. Oon täällä ihan :o WOW!

  VastaaPoista
 4. Punainen näyttää älyttömän hyvältä, itsekin tykkään käyttää välillä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se kyllä sopii vihreiden silmien kanssa hyvin :)

   Poista
 5. UPEA! En voi uskoa, että punainen näyttää NOIN hyvältä! :D

  VastaaPoista
 6. Ihan mielettömän hyvin mätsäävät yhteen nuo sävyt:) Punaista en ole itse käyttänyt meikissä, oranssia kylläkin. Mutta ei ole mahdoton juttu ettenkö nyt kokeilisi myös punaista:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Punanen on ehkä helpompi vähän pienempinä annoksina :D

   Poista
 7. COOL! Nyt on uskallusta vaativa look, todellakin toimii! :)

  VastaaPoista