perjantai 2. syyskuuta 2016

Hottikset

Nonnulasta kajahti haaste, johon ajattelin itsekin tarttua, vaikka en varsinaisesti tullutkaan haastetuksi. Tarkoitus on siis listata julkimoita, jotka saavat sukat pyörimään jaloissa ;) Pahoittelut huonosta otsikosta, jolla ei todellakaan olemitään tekemistä saman nimisen tv-realityn kanssa!

Muhun ei iske mitenkään super maskuliiniset miehet, pitkähiuksiset, kaljut tai naamastaan pörröiset ukot. Miehekäs saa olla, mutta samalla pitää olla ripaus poikamaisuutta.

1. Eric Szmanda


Eric on varmaan useimmille tuttu CSI:n Greg Sandersinä. Myönnän, että itse seurasin sarjan loppuun asti ihan vain Mr. Szmanda vuoksi. ;) Oikeastaan voisin jättää tämän listan tekemisen tähän...


...mutta jatketaan nyt silti
2. Paul Newman


Vaikka en niin hirveesti ihan oikeasti perusta sinisilmä-blondi tyypistä, niin jostain kumman syystä listalla kaikki seuraavat on semmosia. Mutta hei, Paul Newman! Tarviiko tähän edes perusteluja?

3. Justin Timberlake


Koska pääsin nuoruudessa nauttimaan poikabändien kulta-ajasta, ja vaikka olinkin enemmän BSB fani, niin kyllähän se Justinikin ihan oli hyvän näköinen. JT:stä onkin kasvanut oikein tyylikäs mies ;)

4. Robert Buckley


Robertista en ollutkaan ennen tiennyt mitään, ennen kuin satuin vahingossa jokunen vuosi takaperin katsomaan Lipstick Junglea ja jäinkin sille kanavalle ihan ko. jampan vuoksi. Silmälaseista lisäpisteet ;)


5. Jennifer Lopez


J. Lo on ollut mun biggest girl crush jo vuosia. Voisin antaa toisen käteni, että näyttäisin edes puoliksi niin hyvältä kuin Jennifer.


Fun fact! Ericilla ja JLo:lla on synttärit samana päivänä eli 24.7.

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva kun teit tämän! :) Hei Paul Newman <3 <3 oijoijoi.

    VastaaPoista