torstai 1. syyskuuta 2016

Elokuun roskat -16

Viime kuussa roskia kertyikin kahdessa eri osoitteessa, minkä vuoksi kaikkia roskia ei ole kuvattu samaa taustaa vasten.


Aloitetaan Kuopion roskilla. Wellaflex -lämpösuojasuihke tuoksui todella kivalta (omenaiselta?) ja oli ihan käypä tuote muutenkin. Plussaa siitä, että tuon suihkumekanismin sai lukittua niin, ettei pullosta vahingossa purskahda ulos mitään mikäli pullo on matkatavaroiden seassa. Tykkäsin tästä enemmän kuin nyt käytössä olevasta Biozellin suihkeesta.

John Friedan hoitoaineessa oli kätevä pumppumekanismi, joka on kyllä nuin ison putelin kanssa melkeinpä ehdoton! Ihan perushyvä hoitoaine, en kylläkään huomannut mitään kummempaa tuuheutus efektiä.

Päätin tutustua luonnonkosmetiikan shampooseen ja käyttöön valikoitui Urtekramin ruusuinen shampoo. Tuoksui kivasti ruusulle, mutta olisi varmasti parempi normaaleille hiuksille, kuin latvoistaan kuiville.

Avonin hiuksiin jätettävässä hoitoaineessa oli todella petollinen tuoksu! Tuotetta pullosta pumppaamalla tuoksussa oli herkullinen Mariannemainen tuoksu, joka tosin aika pian muuttui vähemmän herkulliseksi. Muuten ihan ok tuote, mutta tuoksussa olisi petrattavaa.


I love... Minty Choco Chip sen sijaan tuoksui aivan älyttömän hyvälle! Tämä sai kaipaamaan minttukaakaojauheen paluuta kauppojen hyllyille. 250ml pullo oli myöskin paljon kätevämpi, kuin se normaali puolen litran. Tykkäsin!

Mossan puhdistusvaahdosta on täällä tarkemmat speksit. Mukava tuote, mutta totesin oman ihon kaipaavan vähän tehokkaampaa puhdistusta.

Dermacolin Aroma Ritual -kuorinnan loppuminen harmittaa ihan älyttömästi. Tätä pitää saada lisää joskus, mutta koitan nyt ensin saada muut kuorinnat käytettyä.


Misshan Power Fix on ihan must have, jos haluaa käyttää vesiliukoisia ripsareita, mutta haluaa myöskin pitää taivutukset.

Ostin Kuopiossa ollessa myöskin Parsa sienen, jota käytinkin siellä niin paljon, että se ehti kulua ihan reikäiseksi...


...kotiin palattua tajusin myöskin sen ihka ensimmäisen Parsan menneen jo pinnaltaan niin huonoksi, että senkin oli aika lähteä.

Palmoliven Black Orchid on tuoksultaan yksi mun saippua suosikkeja. Uusi samanlainen käsisaippua on jo korkattu.

Palmoliven Peach Delight ei kuitenkaan ollut niin "delightfully peachy" kuin olisin nimen perusteella toivonut. Purkin kyljessä lukee "Body butter wash" mikä jo kielii siitä, että tämä oli vähän tuhdimpaa tavaraa kuin mikä tahansa saippua. Ehkä siitä johtuen se tulikin käytettyä aika joutusasti. En jää kaipaamaan.

Löysin jemmoistani muutaman vuoden vanhan Stargazerin valkoisen meikkivoiteen, joten sen oli jo syytä lähteä. Käytin tätä aikoinaan meikkivoiteiden vaalennukseen, mutta se sitten unohtukin ja on pyörinyt laatikon perällä.

Avonin superSHOCK Max -ripsari oli vedenkestäväksi melko onneton siinä mielessä, ettei se pitänyt ripsien taivutuksia. Se onkin ainoa syy miksi vedenkestäviä käytän, joten tämä oli hieman turha ostos, vaikka sitä silloin tällöin käytinkin.

Kynsilakka jemmojen läpikäynnissä löytyi Wet n Wildin ja Lumenen glitterlakat, jotka olivat menneet jo niin jankkiseen kuntoon, että niistä oli jo syytä luopua.

8 kommenttia:

 1. Dermacolin tuotteet vaikuttavat kiinnostavilta ja ovat kaiketi edullisiakin.
  Olisi kiva kokeilla, kunhan vaan ehtisi..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä edullisia ja jos kaikki tuoksuvat yhtä hyviltä kuin tuo mansikka-raparperi -kuorinta, niin voin taata, ettei huonoja tuoksuja mukana ole :D

   Poista
  2. Mä ostin Prahasta Dermacolin päärynän tuoksuisen suihkugeelin, ja siinä oli kyllä huono tuoksu :D. Hyvin keinotekoinen ja toi jopa etikan mieleen :D

   Poista
 2. Mossan puhdistaja on näistä sun loppuneista oma lemppari. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä on kyllä ihanan pehmeä vaahto :)

   Poista
 3. Mua kiinnostaisi kovasti kokeilla Mossan tuotteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei ole niistä muuten kokemusta kuin vain tuosta puhdistusvaahdosta. :)

   Poista