maanantai 22. elokuuta 2016

Makeup Monday 22

Ahh! Ihanaa olla taas kotona! Viime viikko menikin pitkälti kotiinlähtöä valmistellessa, joten bloggaamiselle ei sitten enää jäänytkään aikaa, mutta onneksi nyt on loma. Lupasinkin viime viikolla värikästä meikkiä tälle päivälle ja noh, vähän ehkä lähti mopo käsistä :D Mutta tykkään lopputuloksesta ihan älyttömästi!


Halusin sinistä liikkuvalle luomelle, mutta en omista sellaista sinistä luomiväriä, joka mulla oli mielessä, joten levitin ensin Avonin SuperSHOCK geelikynää pohjalle. Sen päälle töpötin Blush Professionalista tumminta sinistä (1). Luomivakoon punaista (2) ja häivytys paletin vaaleimmalla sävyllä (4).

Koska yläluomella oli mattaisia sävyjä lisäsin alaluomelle metallinhohtoista pronssinruskeaa (3). Ja jotta lopputulos olisi mahdollisimman överi silmien sisänurkat sai glitteripläjäyksen Wet N Wildin hopeisella glitterillä (sävy Spiked).


Rajauksen tein elfin mustalla cream eyelinerilla. Ripset on Red Cherryn #747 S:t.

Tästä tuli niin kiva, että viihdyin koko eilisen päivän tässä meikissä, vaikka yleensä poistan heti kuvien ottamisen jälkeen tämmöset vähemmän "wearable" meikit.

10 kommenttia:

 1. Onpa mielettömän upea väriyhdistelmä. Tuli ihan mieleen YouTuben JKissaMakeupin silmämeikkilookit. Jotain yhtä kekseliästä ja näyttävää, mutta silti (ainakin minusta) ihan wearable, mikäpä siinä! Minä tykkään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo nimimerkki onkin mulle ihan tuntematon, mutta täytyy ehdottomasti käydä tutustumassa :)

   Poista
 2. Ja nyt tekee mieli meikata huomenna värikkäästi :) hyvin inspiroiva meikki siis!

  VastaaPoista
 3. Oi, tosi upea meikki! Pitääpä itekki kokeilla tuota väriyhistelmää. :)

  VastaaPoista
 4. Upea meikki, tosi hyvä väriyhdistelmä :)

  VastaaPoista