perjantai 26. elokuuta 2016

Badescun Mariot


Reipas kuukausi takaperin kerroin tilanneeni eleveniltä pari Mario Badescun tuotetta, ja nyt olisi aika jakaa kokemuksia niistä. Tilaukseen lähti tuolloin Drying Lotion ja Glycolic Gel.


Drying Lotion on kiehtonut mua jo pitkään. Oikeastaan kiinnostus alkoi jo paljon ennen kuin eleven.fi aukaisi ovensa, sillä Lieracilla on hyvin samankaltainen tuote, jota himoitsin ennen kuin edes olin kuullut koko Badescusta. Onneksi kuitenkin tämäkin päätyi tietoisuuteeni ja halvan hintansa (12,80) vuoksi myös kokeiluun.

Tuotteen juju on siinä, että vanupuikolla dipataan pullon pohjalla olevaan vaaleanpunaiseen töhnään, jolloin sekä sitä pinkkiä ainetta, että sen päällä lilluvaa nestettä tarttuu puikkoon. Tuo yhdistelmä sitten tökätään finnien päälle yöksi vaikuttamaan. Tokihan tätä voi päivälläkin käyttää, mutta vaaleat läiskät naamassa en ehkä itse lähtisi ihmisten ilmoille ;)

Onnekseni (heh) pääsin testaamaan tätä heti ensimmäisenä yönä, koska otsalleni oli ilmestynyt muutama hassu pikku näppylä ja taisi ohimollakin olla jokunen vähän isompikin. Otsan näpyt olikin seuraavana aamuna kadonneet ja ne isoimpien punaisten morkuloiden sisus(=tali) oli noussut pintaan, jolloin ne oli helpompi tyhjentää.

Tämä toimiikin tehtävässään oikein mallikkaasti. Isompien näppylöiden kanssa toki joutuu odottamaan parikin yötä, mutta pienimmät finnit häviävät todella hyvin yhden yön aikana!


Olisin hyvinkin voinut tämän tekstin suoltaa pihalle paljon aiemmin, koska olin saanut niin hyviä tuloksia yllä esitellylla Drying Lotionilla, mutta tämä Glycolic Gel piti pidempään jännityksessä.

Ensinnäkään en ollut varma miten tätä käytetään. Tuotetta käsketään levittämään iholle pieni määrä kaksi kertaa viikossa, mutta siinäpä ne ohjeet sitten olikin. Badescun omilta sivuiltakaan ei ohjeistusta löydä tuon enempää. Olisin halunnut mm. tietää kuuluuko tätä käyttää yksinään, vai lisätä päälle kosteusvoidetta. Ensimmäinen kerta menikin ilman mitään muuta tuotteita, mutta jo toisella kerralla iho tuntui melkoisen kireältä, joten päätin laittaa kosteusvoiteen geelin päälle. Meninkin tällä kombolla, kunnes kauneusbloggaajien Facebook-ryhmässä oli tästä tuotteesta puhetta ja siellä tuli ilmi, että tuotetta olisi ilmeisesti tarkoitus käyttää ihan ilman mitään ylimääräisiä voiteita.

Olen käyttänyt tätä komisen kertaa viikossa iltaisin, eli siis jättänyt yöksi vaikuttamaan ja aamulla huuhtonut pois. Mitään mullistavia muutoksia en ole huomannut, mutta ihohuokoset on ehkä inasen supistunut. Iho kyllä tuntuu pehmeämmältä aina niitä öitä seuraavina aamuina, kun tämä on ollut iholla vaikuttamassa.

Kyseessä on kuitenkin todella mielenkiintoinen tuote, josta riittää pitkäksi ajaksi iloa. Alimmasta kuvasta näkeekin, miten vähän tätä on kulunut tässä reilussa kuukaudessa.


Mikä on oma Badescu suosikkisi?


Ps. Vielä tänään saat 15 prosentin alennuksen eleveniltä, kun tilaat 50:llä eurolla

2 kommenttia:

  1. Tuota Drying lotionia tekisi mieli testata, ja jollain korealaisella merkilläkin on samantyylinen tuote, jota aina kehutaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin en yhtään ihmettelisi, jos tuo olisikin alunperin korealainen keksintö :D

      Poista