keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Sori, NYX

Niin paljon kuin olenkin tykännyt kaikista tähän mennessä testaamistani Nyxin tuotteista (ostin muuten viime viikolla Micro brow -kynän ja sekin on loistava), niin valitettavasti mukaan on sattunut myös yksi mätä hedelmä.


Ostin Pore Filler -pohjustajan suurin odotuksin ja ekalla kerralla tuotetta ulos tuubista puristaessa jo vähän innostuin kun se muistutti kovasti koostumukseltaan W7:n Porefection! -pohjustajaa, jonka muuten valitsin viime vuoden parhaaksi pohjustajaksi

Pari ekaa kertaa saattoi mennä jossain ihme sumussa, kun en muista, että alkuun olisi ollut mitään ongelmaa (voin olla kyllä väärässäkin), mutta sitten alkoikin tapahtua. Meikkivoide ei enää levittynyt Pore Fillerin päälle nätisti ja päivän aikana meikkipohja alkoi rapisemaan pois, jos vähänkään hipasi kasvoja. En kyllä muista, että minkään muun pohjustajan kanssa olisi ollut näin hankalaa. Avonin Colortrend primerin päälle oli myöskin nihkeää levittää mitään, mutta se sentään kesti päivän kuluessa ihan hyvin.


Päätinkin testata, josko ongelma olisi pohjustussuihkeessa ja sen pois jättäessä meikin levitys paranikin huomattavasti. Harmi, ettei se kuitenkaan korjannut meikin kulumisongelmaa. Tästä taisikin tulla "lyhyiden päivien" pohjustaja, eli sillon kun tietää, ettei tarvi olla ihmisten ilmoilla paria tuntia kauempaa, niin silloin voi tätä käyttää.

Koostumus on tosiaan lähes identtinen W7:n Porefection!:in kanssa. Tämä tulee ulos tuubistaankin ihan samanlailla ikäänkuin "piereskellen" :D Pore Filler ei ole yllättävää kyllä yhtä silikoninen tuntumaltaan kuin useimmat muut pohjustajat, jotka on suunnattu ihohuokosten häivyttämiseen. 

Pohjustaja maksaa 15,90€ (Sokoksella) ja hintansa puolesta odotin kyllä paljon enemmän. 


Onko muilla huonoja kokemuksia tästä pohjustajasta?

6 kommenttia:

 1. Jännää tuo meikin kuluminen päivän aikana, tuote näyttää aika jankilta, mutta jos on rasvoittavampi iho niin toi koostumus kyllä blurraa huokosia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä koostumukseltaan aika ilmavaa, siksi se tuleekin tuubistaan vähän silleen piereskellen ulos :D

   Poista
 2. Hmmm mulla tämä odottaa korkkaamista. Saa nähdä mitä tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti se toimii sulla paremmin :)

   Poista
 3. Mua on kiinnostanut kokeilla tätä, koska Karkkipäivä-blogissa taisi olla kuvat siitä kuinka hyvin primer blurrasi huokoset. Omalle iholle kokeilemallahan se sitten selviäisi mitä tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Päätin itse palata takaisin hyväksi toteamaani Baby Skiniin ja jätin Pore Fillerin "lyhyille päiville" käyttöön, niin kuin tuossa tekstissä mainitsinkin.

   Poista