keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Pirkka Color Mask

Mun hiukset on ollut lähes kaiken väriset mustasta vaaleaan (shokkivärejä yms. "luonnottomia" värejä lukuunottamatta) ja aloitinkin hiusten värjäämisen jo ala-asteaikoina. Siihen aikaan onneksi oli käytössä kevytvärit, mutta jo yläasteella jäin koukkuun hiusten värjäämiseen, enkä olekaan nähnyt omaa luonnollista hiusten väriäni enää vuosikymmeniin.

Alkuvuodesta päätinkin, että nyt on aika jättää kestoväreille hyvästit ainakin toviksi ja kasvatella omaa luonnollista väriä takaisin. Oikeastaan syy miksi, en ole aiemmin tätä tehnyt on se, että olen hyvin nopeasti kyllästynyt katselemaan maantien harmaata juurikasvustoani. Tähän mennessä sitä on näkyvillä jo muutama sentti, eikä vielä toistaiseksi ole hirvittänyt niin paljon, että olisi pitänyt kestövärjätä maantie taas piiloon.


Nythän mulla on  hiusten latvat ja etenkin päällimmäiset kerrokset aivan eri väriä kuin juuret, joten halusin testata sävyttäviä naamioita värieron tasoitukseen. Olin alunperin ajatellut hankkia Biozellin naamioita, mutta monen mutkankaan jälkeen en sitten lopulta päätynyt niihin, vaan muistin, että Pirkka oli vastikään lanseerannut oman sarjan sävyttäviä naamioita, joten päädyin sitten niihin.

Koska en osannut päättää kummanko ruskean sävyn olisin ostanut, niin ostin sitten molemmat sillä näitähän voi sekoittaa keskenään mielin määrin.

Naamio levitetään kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Naamion annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia, minkä jälkeen se huuhdellaan pois. Sävyn sanotaan kestävän 6-8 pesua, mutta mulla kyllä tuntuu muutamassa pesussa jo häviävän.


Lähtötilanne oli siis tämä. Näitä kuvia ottaessa yllätyin kyllä kuinka tummalta mun oikea hiusväri näyttää. Mutta kuten sanoin, päällimmäinen kerros on huomattavasti vaaleampaa.


Ja tässä lopputulos. Juurikasvuun ei paljoakaan eroa saa aikaseksi, mutta päällyskerros muuttuu kyllä kivasti punaruskeaan suuntaan.

Olen tähän mennessä testannut näitä kahta eri sävyä ainoastaan sotkemalla niitä yhteen. Olen töräyttänyt molemmasta tuubista noin 2rkl ja levittänyt sen sitten hiuksiin kauttaaltaan.


Brownien naamio on väriltään lähes mustaa, ja tällä varmaan saakin melko paljon tummemman lopputuloksen yksinään. Toffee sen sijaan on väriltään juuri sellaista kuin nimestään voisi päätellä. Seuraavaksi aijon testata näitä ihan erikseen ja katsoa tuleeko lopputuloksesta ratkaisevasti erilainen.

Värituubit maksaa vain 5,50€/kpl ja niitä myy (ainakin suurimmat) K-ruokakaupat.


Onko kukaan muu ehtinyt testaamaan Pirkan Color Maskeja? 
Entä mikä on oma suosikkisi sävyttävistä naamioista?

6 kommenttia:

 1. Näitä olisi kiva testata joskus^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Ei ainakaan hirveästi köyhdy jos ei tykkääkään :)

   Poista
 2. Kiitti vinkistä! Ehdottomasti ostan kokeiluun, kun kaupassa törmään. Säästää ainakin 3-4 euroa verrattuna Biozelliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kai melkolailla samanlaisia koostumukseltaan kuin Biozellin vastaavat, joten ihan loistavaa, että vastaavaa saa halvemmallakin. :)

   Poista
 3. Onko näillä punaista? Ihan kiva että Pirkalla on myös edullisempia vaihtoehtoja. Oli mielenkiintoista kuulla näistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punasta on ihan punaisena (Strawberry) ja pinkimpänä versiona (Lollipop). Myöskin vaaleille hiuksille on omansa. :)

   Poista