perjantai 29. heinäkuuta 2016

Pieni eleven tilaus

Kiitos palkkapäivän, sain vihdoin tehtyä ensimmäisen tilaukseni eleven.fi -verkkokauppaan. Ihan hillittömiä määriä en tilannut ja meinasikin olla hieman vaikeuksia keksiä mitä haluaisin, jotta saisin 50€:n tilauksen täyteen, jotta saisin paketin ilman postikuluja.


Ihan ensimmäiseksi klikkasin ostoskoriin Mario Badescun tuotteita, joita olin himoinnut siitä asti, kun Virve niistä taannoin vinkkasi. Drying Lotion on halvempi kuin samankaltainen Lieracin tuote. Tämä toivottavasti nitistää kausittain ilmestyvät näppylät helposti ja nopeasti.


Glycolic Gel oli tilauksen arvokkain tuote (25,90 jos en ihan väärin muista), mutta tämä oli saanut kovin hyvät arvostelut ainakin mitä kankealla ruotsinkielen taidollani pystyin päättelemään. Hyvin mielenkiintoinen tuote, josta varmasti kerron myöhemmin lisää.


Ardellin Baby Demi Wispies -irtoripset bongasin alunperin jostain ihan muusta uutiskirjeestä ja eleveniä selaillessa ne tuli sielläkin vastaan. Nämä on kuten Ardellin tavallisetkin Demit, mutta hieman lyhyemmät. Toivoisin, että irtoripsissä olisi enemmänkin lyhyempi vaihtoehtoja.


Tilasin vielä St. Tropez'n ööh.. mitäs nämä nyt onkaan suomeksi? Tanning mitt eli rusketuslapanen :D Joo, siis tämmönen lapanen, jolla itsarit on helpompi levittää. Jospa saisin sen itseruskettavankin joskus ostettua.


Mitäs kivaa ootta viime aikoina ostellu?

6 kommenttia:

 1. Mario Badescun tuotteet kiinnostaisivat. Ajattelin tilata itselleni ehkä jonkin seerumin kunhan saan entisiä enemmän käytettyä. Olisi kiva kuulla jossain vaiheessa mitä tykkäsit Marion tuotteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä on varmasti tulossa tarkempi syynäys myöhemmin :)

   Poista
 2. Kirjoittele ihmeessä Marioista. Mulle tuli testiin merkin kasvovesi ja kynsinauhavoide :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Kerrohan itsekin enemmän omistasi, etenkin kasvovesi kiinnostaa :)

   Poista
 3. Kivoja tuotteita olet löytänyt. Mä käytin Badescuja josku parikymppisenä ja muistaakseni ihan tykkäsin niistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensivaikutelma näistä on kyllä ollu ihan mukava :)

   Poista