sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

MATKUStelua

Uskomatonta, että olen ollut Kuopiossa nyt jo puolisentoista kuukautta ja vasta eilen pääsin käymään Matkuksessa! On kyllä pitänyt jo ajat sitten käydä, mutta nyt vihdoin tuli sopiva sauma siihen. Ulkopaikkakuntalaisille tiedoksi, Matkushan on muutama vuosi sitten avattu kauppakeskus Kuopion eteläpuolella moottoritien varrella. Sillon kun vielä asuin ihan virallisesti Kuopiossa, siellä tulikin käytyä useastikin. Kesäkuun palkasta oli vielä rippeet jäljellä, joten suuntasin siis shoppailemaan.


En oikein tälläkään kertaa osannut vaatekaupoissa kierrellä, joten päivän saalis oli hyvinkin kauneustuoteisiin painottuva.


Aika harvoin viitsin Glitterissä käydä, koska myyjien myynti-into on ihan omaa luokkaansa. :D Uskaltauduin kuitenkin sisään, koska putiikkissa oli onneksi muitakin asiakkaita ja arvelin sulautuvani hyvin joukkoon. Onneksi menin, sillä löysin hyvin jännän näköiset hiustenkiharrushärpäkkeet tarjouksesta. Näistä on tulossa erillinen blogipostaus myöhemmin, mutta ensimmäisen käyttökerran jälkeen vaikuttaa lupaavilta :)

Naapurin Ninjasta silmään osui metalliset hiusklipsut, joita olen etsinyt kauan. Näitä kyllä löytyisi netistä, mutta on vielä kuitenkin jäänyt tilaamatta. Nyt kuitenkin oli ihan pakko ostaa 2 pakettia, kun kerran sattui vastaan tulemaan.

Emotionista mukaan lähti "vain" paketillinen InvisiBobbleja.


Halpa Hallissa piti käydä Essencen hyllyjä nuuhkimassa. Päädyinkin ostamaan ehkä hieman yllättäen neljä erilaista kynsilakkaa. All that shimmers top coat vaikuttaa loistavalta, mutta kaupassa mielenkiintoiselta vaikuttanut Crushed Ice päällyslakka sen sijaan taisi olla hutiostos. Näiden lisäksi vielä ostin kaksi pastellista geelilakkaa vaalean sinisen Itsy bitsy blue bikinin ja Grey Zonen. Näistäkin kaikista tulossa lisä infoa myöhemmin.


Olipa kiva huomata, että H&M:lle oli tullut kosmetiikkahyllyt. Olenkin tätä usein ihmetellyt, että miten niinkin isossa myymälässä ei ole vielä kosmetiikkaa myynnissä, mutta nytpä vihdoin oli! Tein keväällä huulipunakatsauksen kokoelmaani ja huomasin, etten omista yhtään oranssinpunaista huulipunaa. Nyt päätin korjata tämän vääryyden ja ostinkin henkkamaukalta punan sävyssä Candy Apple. Nämä H&M:n punat on kyllä niin loistavia ja sävyvalikoima on todella runsas!

Myöskin sinkkuluomivärit on laadultaan suorastaan uskomattoman hyviä. Tökkäsin sormeni violettin Award Seasonin testeriin, enkä sitten voinut vastustaa sitä. Tämä tuleekin näkymään huomenna Makeup Mondayssa ;) Näitä sinkkuja voisin hyvinkin ostaa lisää!


Lopuksi vielä se syy, miksi oikeastaan suuntasin Matkukseen. Olin ajatellut lähteä katselemaan itselleni kelloa synttärilahjaksi kaverini puolesta. Synttäri toki oli jo puoli vuotta sitten, mutta lahjonta on hieman jäänyt :D Oltiin sovittu, että saisin yhteiseltä Tukholman reissulta keksiä itselleni jotain lahjaksi, mutta siellä ei kuitenkaan natsannut. Olin kyllä jo Club Onen tarjouslehdestä mukamas valikoinut itselleni kellon, jonka voisin ottaa, mutta eipä juuri sitä ollutkaan saatavilla.

Noh, onneksi on kesäalet ja Ur&Penn, josta löytyi hyvin samankaltainen Regalin tummansininen kello. Tämä on kyllä vielä hienompi, kuin olisi se toinen ollut ;)


Kivaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Onpa kaunis kello :) ja pitäisi muuten käydä H&M:n kosmisosastolla kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kannattaa käydä tutustumassa, mukana on todella laadukkaita tuotteita :)

   Poista
 2. Heh, mä olen ostanut joskus melkein 10 vuotta sitten mun miehelle ensimmäiseksi synttärilahjaksi Regalin, tossa se vielä jossain laatikossa on ja pelittää, pitäis vaihtaa vaan patterit. :D Joten lupaan kestoa oman kokemuksen kautta tolle kellolle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa kiva kuulla, että on kestävä kellomerkki :D

   Poista