maanantai 18. heinäkuuta 2016

Makeup Monday 18

Vanha kunnon sanonta "hyvin suunniteltu, on puoliksi tehty" olisi varmasti pätenyt tälläkin kertaa ja tämän viikkoisesta Makeup Mondaysta ei varmasti olisi tullut näin kökkö, jos olisin ensin miettinyt tarkemmin mitä haluan tehdä.


Päähuomion halusin antaa lauantaina ostetulla H&M:n Award Season luomivärille ja levitinkin sen koko liikkuvalle luomelle. Olin myös päättänyt tehdä tuollaisen jännän cut crease homman ja siihen valikoitui Sleekin Original -paletista sävy London Rain (2). Homma meinasikin tyssätä sitten tähän pisteeseen, kun enää meinannut keksiä mitä tekisin.


Päädyin sitten lopulta lisäämään samaisesta Sleekin paletista sinistä The Thamesia (3) London rainin päälle. Sinisten yhdistelmästä tuli mieleen aalto, minkä vuoksi pyyhkäisin alaluomelle Sleekin Au Naturelista Toastia (4) ikäänkuin rantahiekkaa kuvaamaan. Valitettavasti se ei kuvissa juurikaan näy.

Mietin vielä yksittäisten ripsitupsujen lisäämistä, mutta en kuitenkaan jaksanut alkaa niiden kanssa väntämään, koska lopputulos olisi voinut olla vielä katastrofaalisempi. Ripsillä onkin siis vain jo hieman kuivahtanut Benefitin Roller Lash.

Ei tästä nyt kyllä erityisen onnistunut tullut, mutta hei, ainakin tuo Award Season näyttää ihan mielettömän hienolta!

4 kommenttia: