maanantai 4. heinäkuuta 2016

Makeup Monday 16

Lupasin viime viikolla ottaa täksi kerraksi käsittelyyn jälleen yhden värin, jonka koen hankalaksi silmämeikissä. Ajatus kuitenkin jalostui matkan varrella, kun yksi päivä tuli mieleen, että voisi tehdä semmoisen meikin, joka on täysin päinvastainen kuin mihin ollaan totuttu. Tästähän tulikin sitten aika jännä! Harmi kun ilma oli synkkä kuin marraskuussa konsanaan, niin kuvat jäi nekin melko harmaiksi, mutta tällä mennään.


Normaalisti toteutan nämä Makeup Monday -meikit aamulla ennen muuta hommaa, mutta tällä kertaa päätin käydä kiertämässä Kuopion isoimmat kirppikset ja vasta sitten keskittyä tähän hommaan. Ripset ehti vähän lässähtää, mutta freesasin niitä näihin kuviin lisäämällä hieman Max Factorin FLE-ripsaria (alla siis Benefitin Roller Lash).

Päätin tehdä halomeikin, mutta sen sijaan, että olisin käyttänyt luomen keskiosassa vaaleaa teinkin homman toisin päin, eli keskelle luomea tummin sävy ja kissarajaukset alaluomelle.

Levitin taas tuttuun tapaan pohjalle Nyxin Jumbo kynää sävyssä Milk. Luomen ulkoreunoille töpöttelin Paesen mattavalkoista luomiväriä. Viime viikollakin esiintyneestä Makeup Revolutionin Flawless -paletista paletista löytyi harmaa Silver smoke -sävy (1), jota käytin luomen keskiosassa.


Rajasin alaluomet Avonin SuperSHOCK -geelikynällä ja viistopäisellä siveltimellä. En kuitenkaan ollut vielä täysin tyytyväinen lopputulokseen, joten päätin tummentaa harmaata aluetta ripsirajasta häivyttäen ylöspäin Flawless -paletin Black tie -sävyllä (2).

Kokonaisuus oli helppo tehdä, mutta ei tämän näköisenä viitsisi välttämättä ulos lähteä :D

6 kommenttia:

 1. Oi onpa kivan erilainen silmämeikki! Ei oo kyllä koskaan tullut itselle mieleen tehdä tota halomeikkiä noinpäin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä on ihan hauska kokeilla jotain uutta :D

   Poista
 2. Mukavan erilainen ja ehkä Makeup Mondayn idea onkin kokeilla aina jotain uutta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näin juuri. Sitä vaan tuppaa olemaan välillä niin kaavoihin kangistunut, että tekee kaiken aina samanlailla :D

   Poista
 3. Magee meikki, sopisi vaikka mihin tilaisuuteen ja tilanteeseen. Toivottavasti teit kivoja kirpparilöytöjä. :) Kivaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tiia! Kirpparisaalis jäi melko pieneksi tällä kertaa, mutta löysin sentään kaksi Humppilan Talonpojan lasia :)

   Poista