keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Essencen Lakkoja

Lupasin tarkemman esittelyn viikonloppuna ostetuille lakoille, joten täältä pesee.


Mulla on ollut tarkoituksena varmaan jo muutama vuosi ostaa vaalean harmaa kynsilakka, mutta se on vaan aina jäänyt. Olen useaakin lakkapulloa pyöritellyt kaupassa ja miettinyt, että en ehkä vielä osta, mutta joskus sitten. Noh, se joskus sitten tuli nyt ja päätin vihdoin hankkia sen vaalean harmaan Essencen hyllyltä. Sävy on 70 Grey Zone.Pastellin sininen 63 Itsy bitsy blue bikini myöskin houkutteli tarttumaan itseensä. Essencen geelilakat maksaa vain 1,99, joten näitä on helppo kerätä vaikka koko sarjan. Lakoissa on leveä sivellin ja kahdella kerroksella saa hyvän peittävän jäljen. Kestää omilla kynsillä ihan suht hyvin (mikä tarkoittaa noin 2 päivää max).


Mukaan lähti myöskin kaksi efektipäällyslakkaa. Vaihtoehtoja oli muistaakseni kolme erilaista ja jos nyt voisin tehdä päätöksen uudestaan olisin jättänyt tuon Crushed Ice'n kauppaan ja ottanut sen kolmannen tilalle.

Crushed Ice näytti mielenkiintoiselta pullonsa sisällä, ei niinkään kynnelle lakattuna.


Tällä saa aikaan tämmöisen jännän värittömän tekstuurin kynnen pinnalle. Punainen ei ehkä ole paras vaihtoehto tämän alle. Pitääkin kokeilla saisiko tämän näyttämään jotenkin paremmalta jonkin muun värin kanssa. Plussaa kuitenkin siitä, että omituisesta tekstuuristaan huolimatta, tämä lähtee helposti poistoaineella pois.

Kummankin päällyslakan alla on Yves Rocherin verenpunainen Rose Pourpre.


All that shimmers sen sijaan on ihan loistava! Look at that shine! Voisin kuvitella, että etenkin tummien sinisten, violettien ja mustan kanssa näyttäisi huikealta. Tuskin maltan odottaa, että pääsen kotiin, niin voin testailla tätä kaikkien lakkojeni kanssa.

Nämä päällyslakat maksaa 2,49€.

4 kommenttia: