maanantai 6. kesäkuuta 2016

TEHOsport Buzzaus

Tälläkään viikolla ei Makeup Mondayta ole luvassa. Kotiuduin eilen illansuussa väliaikaiseen Kuopion kesäkotiini ja ilta menikin tavaroiden paikoilleen asettelussa, ja tänään piti aamulla aikaisin herätä töihin. Mutta jospa vihdoin ensi viikolla!

Mutta eiköhän korkata viikko käyntiin Buzzador-kampanjalla! Mikäli et tiedä mikä Buzzador on, kannattaa kurkata tänne. Olen toiminut Buzzadorina useamman vuoden ja päässyt muutamaan kampanjaan mukaan. Tällä kertaa on vuorossa TEHOsport -proteiinipatukoiden testausta.


Sain paketin, joka sisälsi useamman kappaleen neljää eri makua TEHOsport -patukoita. Sarjaan kuuluu myös kolme erilaista energiapatukkaa. Proteiinipatukat sisältävät runsaasti proteiinia ja ne auttavat lihaksia palautumaan treenin jälkeen. Itse huomasin näiden toimivan myös loistavina aterian korvikkeina, sillä yhden patukan popsiminen vei tehokkaasti nälän tunteen pois.


Makuja tosiaan on neljä, joista hasselpähkinä eroaa sekä koonsa että sisuksensa puolesta muista selkeästi.

Suklaa sellaiselta suklaalta, jonka suklaaprotsupatukan kuvittelisikin maistuvan.

Tummasuklaa-banaanissa tummasuklaa maistuu banaania selkeämmin. Banaanikin selvästi mukana maistuu, mutta tässä tummasuklaa hallitsee.

Suklaa-marja on näistä ehkä maultaan miedoin ja ehkä siksi helpoiten lähestyttävä. Tässä ei kovinkaan selkeästi nouse yksikään maku ylitse muiden vaan sekä suklaa että marjaisuus sulautuu mukavaksi kokonaisuudeksi.

Hasselpähkinän maku muistuttaa myslipatukoista. Tässä on kauttaaltaan "muromainen" sisus, joka on päällystetty suklaalla.

Patukat sisältävät vain noin 200 kCal (toiset enemmän, toiset vähemmän).


Mikä on teidän suosikki proteiinipatukka?

2 kommenttia:

  1. Tykkään QuestBar patukoista mutta ovat aika kalliita. Nyt on jäänyt proteiinipatukoiden ostelu, mieluummin syön jotain välipalaa niiden tilalla. Onhan ne hyviä hätävaroja mutta sisältävät vähän vaikka mitä, mikä ei FodMap mahalle sovi :) jotain pähkinäpatukoita ostan kyllä joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. QuestBareja monet kehuukin, mutta itse en ole niitä maistanut. :)

      Poista