perjantai 3. kesäkuuta 2016

Pop'exotic *MUOKATTU*

Keväällä ensimmäisten lämpimien päivien aikana havahduin siihen, etten omistanutkaan yhtään aurinkosuojavoidetta. Yves Rocherilla sattui olemaan sopivasti tarjous, jossa sai ensimmäisen ostoskoriin lisätyn tuotteen puoleen hintaan. Tilasinkin sitten aurinkosuojaöljyn ja lisäksi tilaukseen lähti tämän kesän uutuus Pop'exotic -suihkugeeli.


Ihan ensimmäisenä kiinnitin huomion etiketin graafiseen suunnitteluun. Väritys on ihanan kesäinen ja raikas. Pakkauksen ulkonäkö kieltämättä useinkin saa kuvittelemaan, että tuote pakkauksessa on jotenkin parempaa kuin "rumemmassa" pakkauksessa.

Ensi nuuhkaisulla tästä erottui selkeästi sitruksinen kirpeys, joten odotukset tämän kohdalla kasvoi jo ennen varsinaista käyttöä.


Valitettavasti käyttökokemus ei ihan vastannut ensivaikutelmaa. Ensimmäisen kerran jälkeen olin hieman pettynyt, kun se tuoksun kirpeys ei tullutkaan esiin, eikä seuraavalla eikä sitä seuraavallakaan kerralla. Toki suihkugeeli on muuten toimiva, se pesee, eikä iho tunnu kuivalta suihkun jälkeen. Mulle suihkugeeleissä tuoksu on nimenomaan se tärkein, ellei sitten se muuten ole tuntumaltaan jotain älyttömän hyvää.

Tämä jäikin vähän semmoiseksi nätin ulkomuodon omaavaksi, jonka sisus ei nyt kuitenkaan tajuntaa räjäyttänyt.

EDIT: Mun oli heti pakko tulla kertomaan viimeisimmät kuulumiset tämän tuotteen osalta, sillä huomasin juuri ulkosaunassa peseytyessäni, että saunan lämmössä tämän tuoksu tulee pesun yhteydessäkin oikein hyvin esille! Jos siis mökkisaunoja on kesällä luvassa, niin ei tämä olekaan hullumpi seuralainen siellä.

11 kommenttia:

 1. Musta tuntuu, että kaikki sanoo, että just tämän malliset Yvesin kesäsuihkugeelit eivät juurikaan tuoksu. Harmi, koska etiketti on tosi kaunis ja kesäinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli viime kesänä Monoï -suihkushampoo, joka tuoksui kyllä ihan hyvin, mutta harmi tosiaan ettei tämä Popexotic yltänyt samalle tasolle :(

   Poista
 2. Mä tilasin ton samaisen suihkugeelin itselleni juurikin lähinnä nätin etiketin ja halvan hinnan vuoksi, mutta en oo siis omaani vielä saanut. Harmi, ettei tuoksu tossa sitten ihan vastannutkaan sitä, mitä odotit :/

  VastaaPoista
 3. Toi pullo oli jotenkin vaisun näköinen ja aloin siitä jo miettimään, että näinköhän tuoksuu tarpeeksi ja jätin putelin heittämättä mun YR-tilauksen mukaan (oli pakko päästä testaan niiden cushion meikkivoidetta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, tuohon cushioniin pitääkin tutustua! :)

   Poista
 4. Purkki on kyllä houkuttelevan ja herkullisen näköinen, todella harmi ettei sisältö sitten ollut sitä mitä odotit. Mutta jos positiivisia puolia haetaan; ainakaan ei jatkossa tarvitse kyseistä tuotetta ostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enkä ilmeisesti lukenut tuota viimeistä tekstiä :D Kiva kuulla, että saunassa tuote pääsee kuitenkin oikeuksiinsa! :) Jotkut tuotteet tosiaan toimivat eri olosuhteissa paremmin. Olen itse huomannut ihan saman :)

   Poista
  2. Heh, joo se olikin yllättävää miten hyvältä se tuoksui saunan lämmössä :)

   Poista
 5. Olipahan mielenkiintoinen, kun käyttäytyy saunassa eri tavoin. Näyttää kyllä tosi kivalta putelilta. Himskatti kun liikkeetkin lopetetty Helsingin Forumia lukuunottamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Aina olis parempi jos pääsis livenä nuuhkimaan ja tunnustelemaan :)

   Poista