keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

NYX Tame & Frame

Jos jollekinei ole vielä tullut selväksi, niin kulmakarvat (korostus ja contouring mukaan lukien) on ollut viime aikoina kovasti in. Siinä missä muutamia vuosia takaperin kulmien meikkaamiseen oli suunnilleen ainoana vaihtoehtona kulmakynä, ja siitäkin ehkä kolme eri sävyä, niin nyt on kyllä yhtä sun toista mokomaan hommaan! Jos ei itselleen löydä sopivaa tuotetta, niin ei voi ainakaan sanoa, että se johtuisi vaihtoehtojen puutteesta.


Yksi tällainen kulmien muokkaamiseen tarkoitettu tuote on Nyxin Tame & Frame Tinted Brow Pomade, jonka viime viikolla ostin Sokokselta. Meikkaan kulmani enimmäkseen siihen tarkoitukseen tehdyllä kynällä, koska se on helppo ja nopea tapa. Välillä on silti kiva vähän hifistellä, ja siihen tarkoitukseen T&F on oikein käypä tuote. Tämä ei kyllä todellakaan ole kiireisten aamujen tuote, tai ainakin itse kaipaan vielä rutiinia tämän käyttöön, jotta voisin edes kuvitella tämän käyttöä aamuisin, jolloin ovesta on oltava tiettynä kellonlyömänä.


Sokoksen valikoima oli kovin suppeanlainen näiden osalta, mutta onneksi kuitenkin sävy Brunette löytyi hyllystä. Olin jo aiemmin googletellut tämän olevan melko passeli sävy ja semmoiseksi osottautuikin. Suomalaiselle maantiehiuksille tämä on sopiva pari, koska sävy on viileän ruskea ja käyttötavasta riippuen joko vaalea tai todella tumma.

Nimi Tame&Frame viittaa siihen, että tämä lähes vahamainen tuote pitäisi kulmakarvat ojennuksessa samalla kun niihin laittaa väriä, mutta mulla ei ainakaan yksittäiset karvat asetu suuntaan eikä toiseen muuten kuin ehkä liimaamalla, joten tuohon karvojen hallittavuuteen en voi kommentoida mitään.


Oikeastaan syy miksi tämän hankin oli se, että halusin kokeilla tuotetta, jolla voisi kulmat laittaa ojennukseen mahdollisimman luonnollisen näköisesti vähän tähän tyyliin. Yläkuvassa vasen eli kuvasta katsottuna oikea puoli on meikattu luonnollisemmaksi "piirtämällä" viistopäisellä siveltimellä yksittäisi karvoja omien karvojen sekaan. Dippasin siveltimen ensin väriin, pyyhin ylimääräiset kämmenselkään ja jäljelle jääneellä värillä tein yksittäisiä vetoja. Tykkään arkikäytössä tämmöisestä luonnollisemmasta lookista.

Ronskimpikin ote toki tällä onnistuu ja jos pidät ennemmin semmoisista täydellisistä kulmista, joita etenkin Instagramin puolella näkyy, niin sekin on mahdollista T&F:llä toteuttaa.

Tämä vaikuttaisi olevan, jos ei nyt sentään vedenkestävä, niin ainakin vettä sietävä. Vesisaateessa ei siis tarvi pelätä, että kulmakarvat häviävät olemattomiin vesisateen osuessa suoraan kasvoihin.

Hinta on vain 8,50€ ja tuotetta myy mm. Sokoksen verkkokauppa.


Luonnolliset vai meikatummat kulmat? 

4 kommenttia: