maanantai 27. kesäkuuta 2016

Makeup Monday 15

Kerran kesässä täytyy tehdä ainakin yksi pronssinen silmämeikki. Pronssin sävyt olen kyllä mieltänyt melko hankaliksi käyttää (kuten myös ne siniset ja vihreät). Tai siis, eihän ne sinänsä hankalia ole, mutta kovin kalpealla iholla ne vain näyttää hassuilta ja saa silmät uppoamaan syvälle päähän. Siksi suosittelenkin vähintään sipaisemaan aurinkopuuteria lisäksi, mikäli ei ole tullut oleskeltua auringossa.


Makeup Revolutionin Flawless -paletissa on kullan ja pronssin sävyjä runsaasti, joten oli kovin luontevaa valita sävyt siitä.  

Sävy Medal (1) valikoitui tällä kertaa pääosan esittäjäksi ja levitin sitä ensin yläluomille luomivakoon asti. Ulkonurkkia tummensin Darkest shimmerillä (2). Luomivakoon lisäsin Pure chocolatea (3) ja rajasin ulkonurkista mustalla Night -sävyllä (4). Alaluomelle levitin Lowlitea (5).


En muistanut tuohon alakuvaan merkitä, mutta kulmaluulla ja silmän sisänurkissa oli vielä ylärivin Soft glow (toinen vasemmalta). Ripsillä muistaakseni Max Factorin False Lash Effect.

Taidan ensi viikolla jatkaa tätä hankalien värien teemaa vielä yhdellä värillä, jota ei juurikaan tule käytettyä :D

4 kommenttia: