maanantai 20. kesäkuuta 2016

Makeup Monday 14

Sain menneellä viikolla päähäni, että olisi kiva tehdä välillä sininen silmämeikki. Sininen on tosin värinä sellainen, etten osaisi sitä normaalisti käyttää silmissä. Vihreän kanssa on vähän sama juttu. Ne onkin värejä, jotka mielestäni sopii paremmin tummempi hipiäisille ruskeasilmille. Noh, mutta, tämä päähän pinttymä sai aikaan sen, että kävin jo hipelöimässä/etsimässä sinisiä sinkkuluomivärejä, mutta onneksi en löytänyt mitään erityisen kivaa, sillä muistin, että onhan mulla Sleekin Original -paletissa sinisiä luomivärejä.


Lopputulos olikin tosi kiva, vaikka en kyllä silti tämmöstä osaisi käyttää ihan arkielämässä.

Aloitin taas tämänkin pohjustamalla luomet Nyxin Milk jumbokynällä. Tässä olisi varmasti toiminut myös musta pohjustus. Original -paletin kirkkaan sininen The Thames (1) sävy pääsi keskiöön tässä lookissa ja levitinkin sen koko liikkuvalle luomelle. Siitä tulikin ihan mahtavan kimaltava, kun malttoi kerrostaa. Silmän ulkonurkkiin lisäsin syvyyttä tummemmalla London Rain:illä (2). Häivytykseen käytin Au Naturel -paletista viileän ruskeaa Bark -sävyä (3). Tummensin vielä ulkonurkkia mustalla (4). Alaluomelle pyyhkäisin jännän violehtavan ruskeaa Regalia (5). Kulmaluulle päätyi tälläkin kertaa vaalea Nougat (6).


Rajasin yläluomen Avonin SuperSHOCK -geelirajauskynällä ja pehmensin rajausta samaisella mustalla luomivärillä, jolla tummensin ulkonurkkia. Silmän sisänurkkia kirkastin Milk-kynällä. Ripsillä on Lorealin False Lash Telescopic. Irtoripset olisi ollut omiaan tämän meikin kanssa, mutta mulla ei nyt tähän hätään ollut yksiäkään.

Kulmat sai jäädä melko luonnollisiksi ja Nyxin Tame & Frame:llä luonnollisuus olikin helppo toteuttaa.

6 kommenttia:

 1. Onpas kiva! Minusta sopii hyvin silmiesi väriin ja punertavaan tukkaan :) käytä vaan useammin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitää varmaan opetella käyttämään värejä enemmän :)

   Poista
 2. Onpa ihanan sävyinen silmämeikki! :) Mä osaan käyttää sinistä/turkoosia lähinnä rajauksena, koko luomella en ole käyttänyt moneen vuoteen. Mutta muistan kyllä yhden kesän noin 8 vuotta sitten, kun turkoosi silmämeikki oli niin mun juttu. Siitä kyllä kuuli välillä ihan tuntemattomiltakin positiivista kommenttia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mää en oikein osaa edes värillisiä rajauksia käyttää muuten kuin tekemällä ensin mustat rajaukset ja siihen yläpuolelle värilliset :D

   Poista