maanantai 13. kesäkuuta 2016

Makeup Monday 13

No niin, nyt on taas aika palata Makeup Monday'n pariin. Tällä kertaa halusin tehdä jotain kesäisen hehkuvaa ja helppoa, vaikka viime päivinä ei kovin kesäiseltä ole tuntunutkaan. Jospa se taas tästä lähtisi lämpenemään. Kamera valitettavasti ei taaskaan onnistunut tallentamaan aikaansaamaani hehkua kennolleen, joten koittakaa kuvitella astetta hohtavampi lopputulos.


Päätin aloittaa hehkuttamisen (höhö) jo meikipohjasta ja valitsin pohjustajaksi Dermosilin Primer Blossomin. Sen päälle Lumenen heleyttävän Bright Now Vitamin C BB-voiteen.

Luomille valikoitui Bellápierren Champagne -sävyinen monitoimituote (1). Tätä levitin ensin koko liikkuvalle luomelle ja pyyhkäisin siveltimestä loput alaluomille. Käytin tätä myöskin poskipäillä highlighterin asemasta. Korostustuotteena tämä kannattaa häivyttää sormin ettei lopputuloksesta tule liian kiiltävää.

Makeup Revolutionin Flawless -paletin sävy Gold Digger (2) päätyi luomivakoon tuomaan vähän syvyyttä. Samaisen paletin Soft Lightia (3) käytin kulmaluun korostamiseen.


Silmät rajasin ruskealla essencen liquid inkillä. Silmän sisänurkissa on valoa tuomassa Peasen valkoinen luomiväri. Ripsillä on jälleen kerran MaxFactorin ripsarit Masterpiece ja False Lash Effect kerrostettuina päällekkäin.

Tämä oli sopivan neutraali meikki, jotta saatoin lähteä ihmisten ilmoille ja kirppistelemään :D

6 kommenttia: