maanantai 23. toukokuuta 2016

Makeup Monday 12

Tänään taas pidetään taukoa aikakausi meikeistä. Voi tosin olla, etten niitä jatkakaan, ainakaan ihan heti. Niitä on kyllä tosi hauska tehdä, mutta siinä vaiheessa kun yritän saada otettua kuvan koko naamastani, niin etten näytä joka suuntaan turpealta, alkaa kaduttaa koko touhu :D

Bongasin NYXin instagramista aivan ihanan keltapinkin silmämeikin ja halusin ehdottomasti päästä toteuttamaan oman version siitä!


Alkuperäisessä oli tekoripset, mutta päätin tällä kertaa jättää ne pois. Homma lähti taas, voisi kai sanoa, että tuttuun tapaan Nyxin Jumbo kynällä, joka siis on täysin valkoinen. On muuten ihan älyttömän hyvä ostos ollut! Sisänurkkaan lisäsin Paesen mattaista valkoista (1). Blush Professionalin paletti pääsi taas tosi toimiin, koska tästä löytyi tarvittavat sävyt. Keltaista (2) töpöttelin noin puoleen väliin silmäluomea. Ulkonurkkaan olisi ollut useampikin hyvä vaihtoehto, mutta päädyin tällä kertaa tuohon, joka on merkitty kolmosella. Näiden väliin lisäsin hieman oranssia (6), jotta siirtymästä tulisi sujuvamman näköinen. Tummensin hieman ulkonurkkaan violetimmalla pinkillä (4) ja saman sävyn pyyhkäisin alaluomelle ja luomivakoon.


 Kulmaluulla on Dermosilin kulmapaletista vaaleaa sävyä (5). Tummensin ripsirajaa yläluomelta sisäpuolelta Avonin Supershock rajauskynällä. Ripsillä on MaxFactor kombinaatio Masterpiece/False Lash Effect. Alaluomella oli silmänsisärajauksessa Essencen nude rajauskynä, mutta se oli kuvan ottamisen hetkellä jo melko hyvin kulunut pois.

Tämmöistä tällä kertaa! :D

10 kommenttia: