maanantai 9. toukokuuta 2016

Makeup Monday 10 - 1950s

Jos 40-luku on mun selkeä suosikki, niin yhtä selvä kakkonen on 1950-luku. Miellän 50-luvun oikein supernaiselliseksi kellohelmoineen ja huoliteltuine habituksineen. Aika selkeä vastakohta nykyajalle. Olenkin vähän pettynyt, että nykyään tuntuu ettei saa pukeutua naisellisesti, koska jostain syystä toiset naiset katsovat todella pahasti. (Miehille tämä ei tietenkään ole ongelma, tai vanhemmille rouville).


Pinkki oli pop 50-luvulla, kuten myös muut pastellivärit (tämän huomaa selkeimmin ajan autojen värityksestä!). Luomiväreissäkin alkoi olla sävyjä ja shimmeriä! Vuosikymmenelle ehkä ikonisin meikki oli mustat kissarajaukset silmissä.


Olin alunperin ajatellut käyttää pastellin sinistä/vihreää luomiväriä tässä, mutta koska se olisi ollut kovin samanlainen kuin viime viikkoinen Makeup Monday päädyin pinkkiin. Pinkki sopi paremmin myös Greasen Sandy -tyyliin, mistä kopioin hiusidean. Luomiväri on jälleen kerran Blush Professionalin paletista. En lähtenyt pakkaamaan sitä kovinkaan vahvasti, vaan annoin sen olla ihan kevyt pastellinen sävy. Rajaukset on tehty e.l.f.:in cream eyelinerilla.

Kulmat pidettiin 50-luvulla melko luonnollisina, mutta kapeina ja ne "väritettiin" hieman luonnollista sävyä tummemmiksi. Piirsin kulmat ensin kuosiin We Care Iconin kulmakynällä ja tummensin niitä Dermosilin kulmapaletin tummimmalla sävyllä.


Pinkit huulipunat syrjäyttivät punaiset, etenkin nuorten keskuudessa. Itse rajasin huulet ensin Goshin Velvet Touch Liplinerilla (sävy Nougat Crisp, joka oli tähän tarkoitukseen hieman liian rusehtava) ja päälle levitin Yves Rocherin sitruunamuffinssin tuoksuista Luminelle punaa (sävy Framboise).

Poskilla on toisen e.l.f.:in on-the-go -projektipaletin vaalea pinkki sävy, joka ei kylläkään kuvissa näy.

Pukeudutko naisellisesti?

8 kommenttia: