perjantai 27. toukokuuta 2016

Koukussa!

Moniko teistä on kuullut Dr. Sandra Leestä aka Dr. Pimple Popperista? Mulle kyseinen tohtori oli vain etäisesti tuttu, tiesin hänen tekevän "finninpuristeluvideoita", mutta en ollut sen kummemmin kyseiseen tohtoriin tutustunut. Kunnes toissa päivänä päädyin youtubeen ja jotain kautta tohtorin youtube tilille. BIG MISTAKE!!


Keskiviikon ja torstaina aikana katsoin varmaan lähemmäs kymmenen tuntia hänen videoitaan. Luulisi, että ihohuokosista tursuavan talin katsominen olisi ällöttävää, mutta jostain kumman syystä se on aivan sairaan ihanaa! Onneksi en ole yksin, vaan videoilla on useita miljoonia katselukertoja.Itse tykästyin juurikin mustapäidenpuristeluvideoihin. Se tunne kun valtavan kokoinen ihomato tunkee ulos huokosesta on jotain ihan kammottavan ihanaa. Melkein toivoisi, että itselläkin olisi isoja mustapäitä nenän päällä, jotta saisi niitä puristella. :D Onneksi sentään ei..


Myöntääkö kukaan muu katselevansa vastaavanlaisia videoita?


11 kommenttia:

 1. Enpä oo tiennytkään, että tommosia videoita edes on... :D

  VastaaPoista
 2. Yök, kahtoin ehkä viis sekuntia tuota toista videota ja hyi helv.. :DD Mulla aiheuttaa vaa yökkimisreaktion, mut kyl mää tajuan miks sää tykkäät kahtua. Jos mää käytän mustapäälaastaria nii se on jotenki mahtavaa kahtua lopputulos x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä itseasiassa ymmärrä mikä näissä viehättää niin paljon, koska kaiken järjen mukaan reaktion pitäis olla just tuo yökötys, mutta joo :D

   Poista
 3. Mä tykkään katsoa puristeluvideoita, mutta apua, nämä oli jo aika ällöttävän isoja mustapäitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo isot on jotenkin hirvittävän mukavia katsoa! :D

   Poista
 4. Hehee, mä tykkään katsoa näitä! :D Ja tykkään myös itse puristella finnejä ja mustapäitä. Muistelen vieläkin kaiholla kun puristin siskoni selästä älyttömän ison finnin. :D

  VastaaPoista
 5. YÖK! Mä en pystyis katsomaan. :D :D :D

  VastaaPoista