perjantai 6. toukokuuta 2016

Kat Von D everlasting liquid lipstick

Perataanpas taas lisää Tukholma-reissun ostoksia. En ole varmaan koskaan aiemmin ihan käymällä käynyt Tukholmassa. Meillä on sukulaisia Ruotsissa, joten maa ei sinänsä ole vieras, mutta Tukholma on aina ollut vain yksi kaupunki matkan varrella. Toki siis nyt kun tuli tilaisuus piti päästä käymään myös paikallisessa Sephorassa.

Olin jo ennen matkalla lähtöä suunnitellut Kat Von D:n nestemäisen huulipunan ostoa. En normaalisti laittaisi yli 20 euroa huulipunaan, mutta annoin itselleni nyt luvan ostaa sellaisen, koska olinhan nyt sentään päässyt hipeltelemään tuotteita, joita ei Suomesta saa.


Päädyin tähän peruspunaiseen Outlaw -sävyyn, vaikka lähes samannsävyisiä mulla on useampiakin. Arvelin, että jos tämä on semmoinen pomminvarma tapaus, joka ei liiku mihinkään, niin ostan punaisen sävyn, koska ne on yleensä niitä, joidenka haluaakin pysyvän siistinä mahdollisimman pitkään.

Outlaw onkin kyllä aivan ihanan sävyinen.  Se on enemmän lämmin kuin kylmä ja sopiikin loistavasti keltaihoisille.


Tämä kuivahtaa huulille melko nopeasti ja tuntuu hieman kuivattavalta. Mulla tämän kanssa käy helposti niin, että väri alkaa häviämään huulten sisemmältä osalta helposti aivan, kuten käy Rimmelin Provocalipsin kanssa, mutta se johtuu ehkä ennemminkin huulten muodosta kuin huonosta tuotteesta. Täyteläisimmillä huulilla tuota ongelmaa tuskin on. Rimmeliin verrattuna Kat Von D on huomattavasti miellyttävämpi käyttää ja levittää. Rimmelin kanssa joutuu odottamaan punan kuivumista melko pitkään, KvD kuivuu lähes samantien.

Mulla tämä pääsi heti oikein kunnolla testiin, kun laivalla tuli syötyä rasvainen hampurilaisateria. Puna katosi kyllä huulten sisemmiltä osilta helposti, mutta huulten keskiosa pysyi silti hyvin punattuina.

Odotin tältä kyllä hieman parempaa pysyvyyttä, mutta en silti tuomitse, sillä kuten sanoin, huulten muodollakin on pysyvyyteen vaikutusta.

Everlasting Liquid Lipstick maksoi 210 Kr eli noin 23,75 euroa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti