keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Freeman Sparkling Pear Pore Cleansing Mask

Olen aina tykännyt Freemanin tuotteista, ne kun on halpoja, toimivia ja melko helposti saatavissa. Valittetavasti koko kokoelmaa ei joka putiikissa ole, vaan usein löytää vain muutaman eri lajin putelin.

Kun törmäsin Prismassa tähän Sparkling Pear Pore Cleansing Maskiin halusin sen ehdottomasti mukaani sieltä. Edellinen puhdistava naamio olikin päässyt loppumaan, joten tälle oli ihan oikeasti tarvettakin.


Freemanin naamiot eivät todellakaan ole hinnalla pilattuja. Valtavan kokoiset putelit maksavat muutaman hassun euron ja tuotteet sisällä oikeinkin toimivaa tavaraa. Näitähän ei myöskään testata eläimille mikä on aina vaan positiivista!

Sparkling Pore Cleansing Mask on hauskan moussemaista koostumukseltaan ja hennon vaalean vihreää väriltään. Naamion annetaan olla kasvoilla 5-10 minuuttia, minkä jälkeen se huuhdellaan pois.


Toisin kuin monet muut savipohjaiset naamiot, tämä ei ehdi tuon vaikutusajan aikana kuivumaan juurikaan. Jostain luin, että naamiot eivät nimenomaan saisi kuivua, vaan ne täytyisi pitää kosteina kasvoilla olon ajan. En tiedä onko tämä totta, mutta fiksummat toivottavasti osaavat kertoa lisää! Mutta siis jos asia tosiaan on näin, niin tämäkin on vain plussaa tälle tuotteelle.

Kuten niin monilla muillakin puhdistavilla naamioilla, tulee tälläkin käytön jälkeen ihosta silmin nähden puhtaamman ja virkeämmän näköinen. Mulla on vaan tämän kanssa ilmennyt hieman ärsyttävä sivuvaikutus, nimittäin silmien vuotaminen. En tiedä mistä tämä johtuu, koska naamio ei todellakaan ole missään vaiheessa ollut silmien kanssa kosketuksissa. Aion siitä huolimatta käyttää naamion loppuun, mutta harmittaa toki, etten voi antaa tälle puhtaita papereita.


Onko kukaan muu testannut tätä?

6 kommenttia:

 1. Mietin tämän ostamista kun tilasin Freemaneja. Seuraavan kerran sitten, moussemainen naamio kuulostaa tosi hauskalta. Mullakin muuten rupeaa vuotamaan silmät joistakin Freemanin naamioista, mistähän se johtuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli ensimmäinen, joka mulla aiheutti tuota silmien vuotamista. Mutta hyvin outoa, että näillä on semmoinen vaikutus.

   Poista
 2. Mullakin on tämä, ostin jokunen kuukausi sitten. Mulla se kyllä kiristyy kasvoilla kuivuessaan, vaikka pinta ei varsinaisesti kuivukaan samalla tavalla kuin savinaamioissa yleensä. Myös mulle tää aiheuttaa silmien "kirvelyä" ja vettymistä, joku ainesosa siinä jotenkin "höyrystyy" ja ärsyttää silmiä. En ole jaksanut pahemmin ainesosaluetteloa tutkailla ja tuskin tulisin siitä edes hullua hurskaammaksi vaikka tukailisinkin. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin kans tuota "höyrystymistä", mutta en myöskään ole asiaan sen paremmin perehtynyt :)

   Poista
 3. Hauska koostumus! Tuntuu, että Freemanien saatavuus on aina arpapeliä, mutta ehkäpä pitäisi käydä jossain isommassa marketissa, jos haluaa varmuudella löytyy tietyn tuotteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isommissa marketeissa tosiaan saattaa olla paremmat valikoimat. :)

   Poista