keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Benefit Roller Lash

Ruotsin Sephorasta mukaan lähti myöskin Benefitin Roller Lash -ripsiväri. Tai no itseasiassa siitä näytekokoinen versio. Hinta oli muistaakseni 111Kr mikä oli ihan kohtuullinen Benefitin tuotteesta ja juuri sopivan matala, etten voinut vastustaa kiusausta.


Ripsarin hylsy on soman pienikokoinen, mutta tämä on mielestäni vain etu, koska silloin pääsee lähemmäs ripsiä ja työskentely on helpompaa.

Kun tämän ensimmäisen kerran korkkasin, ihmettelin miten vähän massaa harjaosa ottaa mukaansa ja ehkä vähän epäilinkin voiko tällä saada tuuheaa lopputulosta. Ensimmäisestä kerroksesta tosiaan tulee melko maltillinen, mutta jo toisella kerroksella saa mukavasti volyymia eikä lopputulos ole silti yhtään klimppinen. Roller Lashia voi hyvinkin kerrostaa useamman kerroksen, koska ripset pysyvät   joustavina koko päivän.


Harjaosa muistuttaa Maybellinen Lash Sensationalin harjaa. Molemmat on hieman kaarevia ja harjassa on sekä lyhyitä että pidempiä "piikkejä".

Olen täällä blogissa ennenkin pauhannut siitä, ettei mulla pysy taivutukset vesiliukoisen ripsivärin kanssa ollenkaan ja valitettavasti sama homma on tämänkin ripsarin kanssa. Kyllähän tämäkin vähän taivuttaa, mutta en saa vesiliukoisilla samanlaista silmät aukaisevaa efektiä kuin vedenkestävillä.


Homma onkin sitten aivan eri ripsien pohjustajan kanssa. Yläkuvassa ylimpänä Roller Lash on ripsillä ilman pohjustajaa ja alempana kaksi kerrosta Misshan Power Fixin kanssa.

Kun tätä ripsaria ekan kerran käytin (pohjustajan kanssa toim. huom.), olin niin innoissani, että halusin jo heti silloin päästä tästä kertomaan. Tämä tuntuu taikovan mulle jostakin lisää yksittäisiä ripsiä. Pakkauksessakin sanotaan, että "eyes look more wide open" ja voin todellakin allekirjoittaa tämän. Tällä saa kunnon säihkysilmät! Aamuisin on menny tovi jos toinenkin ihan vaan pällistellessä kuinka kivoilta ripset näyttää :D

Jos kesälomareissulla on Sephora näköpiirissä, niin suosittelen tutustumaan tähän, edes tämän näytekokoisen version muodossa.


6 kommenttia:

 1. Mä tykkään tän jättämästä jäljestä, mutta en suttaavuudesta. :D

  VastaaPoista
 2. Uu vaikuttaa tosi hyvältä. :^)

  VastaaPoista
 3. Ihana pakkaus tässä ja näyttää kyllä tosi hyvälle ripsissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelisin, että joku youtubessa sanoi, että tuo hylsy on saanut vaikutteita kiharruspuikosta tai piippausraudasta :D

   Poista