torstai 7. huhtikuuta 2016

Youtube-suosikkeja

Mulla oli etenkin työttömyysaikoina tapana ajan tappamiseksi katsella runsaasti youtube-videoita (ja etenkin kosmetiikkapainotteisia). Nykyään vähän vähemmän sillä sivustolla tulee vietettyä aikaa, mutta ajattelin silti tänään kertoa omista suosikeistani.


Ykkössuosikkini on ItsKeerstin, jonka löysin muutama vuosi sitten elf hauleja katsellessa. Kirsten on ihan hillittömän hauska ja positiivisella tavalla hieman erikoinen :D En kestä katsoa ihmisiä, jotka on olevinaan hauskoja tai liian stereotyyppisesti naisellisia, ja noh Kirsten ei ole semmoinen.

Onko vielä joku, joka ei seuraa Lisa Eldridgeä? Toisin kuin niin monet muut tubettajat nykyään, Lisa ei pakkeloi kasvojaan paksulla kerroksella meikkiä. Hän myös tietää kosmetiikan historiasta mielettömästi, which is cool.


Shonagh Scott on melko uusi tuttavuus itselleni. Aloin hänen kanavaa seuraamaan huikeiden maskeerausvideoiden vuoksi. Meikitkin on kivoja, mutta kauttaaltaan melko saman kaltaisia.


LisaFreemontStreet tekee huikeita (ja helppoja) vintage-hiustutoriaaleja, lisäksi muita kauneuteen/vintageen liittyvää.


BeautywithEmilyFox on loistava kanava, kun haluat nähdä swatcheja huulituotteista. Emily ei tosin tee vain swatchvideoita, mutta ne on ehdottomasti hänen bravuurinsa!


Emmymadeinjapan on täysin kosmetiikkaan liittymätön, mutta suosittelen silti kanavaan tutustumaan. Emmy on amerikankiinalainen, joka maistelee erikoisia herkkuja, joita tilaajat hänelle lähettävät ympäri maailmaa. Suosittelen ottamaan jotain syömistä itselle, jos näitä alkaa katsomaan, koska nälkä saattaa yllättäen iskeä ;)


LASKUSSA:


Pixiwoo oli pitkään mun suosikki, mutta Chapmanin siskosten menestyksen vuoksi heidän videonsa on kärsinyt jonkinlaista luovuuden puutetta. Siitä hyvänä esimerkkinä yllä näkyvä Gigi Hadid tutoriaali ja sitä edeltänyt toinen Gigi Hadid-meikki. Kyllähän näitä vielä tulee katsottua, mutta ei enää samanlaisella innolla kuin ennen.


Wayne Goss on ihan mahtava tyyppi, mutta mikä on alkanut viime aikoina pännimään on herran viljelemät klikkiotsikot! Hyviä ja informatiivisia videoita silti..


Ketä te seuraatte youtubesta?

4 kommenttia:

 1. Mä olen alkanut katsomaan tosi paljon youtube-videoita, en pelkästään kauneusbloggaajia, vaan enemmän my day-tyylisiä videoita. Mutta tässä tulikin pari vinkkiä mitä voisin tsekata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin vilkasta nuita my day-videoita :)

   Poista
 2. Mä en seuraa vielä ketään youtubessa. XD En ehdi edes blogeja lukemaan niin paljon kuin haluaisin, saati sitten noita videoita. JOtain random videoita olen kyllä katsellut ja niissä mennään meikkaamisessa yleensä tasolla, jota en osaa vielä itse. Joku sellainen missä tehdään silmämeikkejä olisi kyllä hyödyksi mulle. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, ehkä se on ihan terveellistä, ettei ehdi YouTubessa notkumaan :D

   Poista