keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Tukholma-reissun ostokset

Tukholman reissulta on nyt kotiuduttu. Matka meni oikein hyvin, jos unohtaa kovan aallokon yöaikaan, minkä vuoksi nukuttua ei juurikaan tullut. Mutta Tukholmassa oli sentään todella aurinkoista ja lämmintä, ja pääsin tekemään pyhiinvaelluksen Sephoraan.

Lupasin näyttää mitä retkeltä tuli ostettua, joten nyt niitä olisi. Unohdin eilen kuvata Ritualsin vaahtosuihkugeelin, mutta Minna kertoikin tuotteesta tarkemmin omassa blogissaan. Omani Happy Buddha, joka on oranssissa pullossa ja tuoksu on sen mukainen (Sweet Orange & Cedar).


Reissun ensimmäinen ostoskohde tosin oli vielä Suomen puolella. Kauppakeskus Kaaren Sokokseen oli edellisenä päivänä NYXit saapuneet ja niitä piti päästä hypistelemään. Mukaan lähti siitä kojusta Jumbo Eye Pencil (Milk) ja Soft Matte Lip Cream (San Paulo) ja HD peitevoide. Viereisestä Prismasta silmiin osui Freemanin puhdistavanaamio, jota en ole kotikulmilla nähnyt, joten sekin pääsi matkaan mukaan.


Silja Serenadella on tarjolla mukavasti japanilaisia kangasnaamioita, joita ostinkin kaikkea kolmea sorttia. Kultaisen version käytin pois jo laivalla ollessa. Vaikutti hyvin mielenkiintoiselta tuotteelta.


Laivalta ostin myös MaxFactorin False Lash Effectin ja Puhas Looduksen silmänympärysvoiteen. Puhas Looduksella olisi ollut paljon muitakin mielenkiintoisia tuotteita, mutta päädyin nyt tällä kertaa vain tähän sy-voiteeseen, jolle olikin tarvetta edellisen loputtua.


Sephorasta sitten olin suunnitellut hankkivani Kat von D:n Ecerlastin Liquid Lipstickin, koska olin saanut semmoisen käsityksen, että ne kestää lähes mitä vain. Tämä pääsikin heti samana päivänä testiin ja vaikutti todella hyvältä, vaikka mulla kylläkin tämä ei pysynyt aivan täydellisenä huulten sisäosasta.

Kassan läheisyydestä bongasin Benefitin Roller Lash -ripsarin minikoossa. Tämä oli ihan kohtalaiseen 110kr hintaan (n. 12,50€), joten päätin tämänkin ostaa. BeautywithEmilyFox on tätä kovasti kehunut. They're Real -ripsarikin vähän kiehtoi, mutta sillä oli hintaa muutama kruunu enemmän. Mutta ehkä ostan sen ensi kerralla ;)

Onko joku tuote, josta ehdottomasti haluaisitte kuulla enemmän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti