perjantai 15. huhtikuuta 2016

Liebster Awards - part 2

Huomenna suuntaan nokkani kohti Helsinkiä ja Tukholmaa, joten blogi viettää muutaman hiljaisen päivän, mutta palaa takaisin ostopostauksen merkeissä. Päätin kuitenkin päättää viikon vastaamalla Liebster Awards haasteeseen, jonka sain The Domino Effect -blogin Kiiralta. Olen aikaisemminkin tämä haasteen saanut (eri kysymyksillä toki), mutta koska näihin on hauska vastata, niin päätin myös tähän tarttua. Kuvituksena tällä kertaa kuvia Ruotsin reissulta muutaman vuoden takaa.


1. Kosmetiikkatuote jota ilman et pärjäisi?
-Jos nyt jätetään kaikki hygienia ja puhdistustuotteet pois, niin sitten ehdottomasti joku kulmatuote, mielellään kynä. Mulla on tosi vaaleat kulmat ja jättimäinen naama, niin se tarvii ehdottomasti kulmakarvat!

2. Jos voisit matkustaa minne vain ilmaiseksi, minne menisit?
-Puerto Rico on ollut jo pitkään semmonen paikka, jonne joskus haluaisin päästä. Toki myös Euroopan ja Pohjois-Amerikan suurkaupungit (miksei myös vähän pienemmät). Ylipäätään haluaisin matkustella enemmän, mutta velkaisena (opintolaina, fyi) taideopiskelijana tätä ylellisyyttä harvemmin pääsee toteuttamaan. Sen sijaan Aasiasta en ole kiinnostunut juuri ollenkaan ja esim. suomalaisten suosima Thaimaa ei olisi mun ensimmäinen matkakohdevaihtoehto.

3. Jos pitäisi syödä yhtä raaka-ainetta eri tavoin kokattuna koko loppuelämäsi, mikä se olisi?
-Tää on hyvä! Valitsisin varmaan tomaatin, koska se on suunnilleen ainoa vihannes, josta tykkään myös lämpimänä ja lisäksi se taipuu niin moneen, että joo, ehkä tomaatti.4. Kirja jonka luet uudelleen ja uudelleen?
-Sidney Sheldonin Jos huominen tulee. Sen olenkin itseasiassa lukenut useamman kerran (myös englanniksi).

5. Musiikkipahe, mitä et kuuntele muiden kuullen?
-Suomalainen iskelmä. Ei ehkä kaikkein katu-uskottavin musiikkigenre, mutta sitä tulee silloin tällöin kuunneltua.

6. Tilaisitko ravintolassa liha, kana, kala vai kasvisvaihtoehdon?
-Tämä riippuu tietysti siitä mitä on tarjolla, mutta aika usein jos lohta on ruokalistalla, niin valitsen sen.7. Blogi mitä olet lukenut kauiten?
-Jo kauan ennen kuin itse aloin bloggaamaan, seurasin yhden entisen työtoverin blogia, joka käsittelee mm. taidetta. Nykyäänkin päädyn Hennan blogiin Facebookin kautta melko usein tsekkailemaan kirppislöytöjä yms.

8. Jos voisit loppuelämäsi ostaa meikit vain yhdestä kaupasta, mistä ostaisit?
-Jos näin radikaali päätös (:D) pitäisi tehdä, niin päätyisin varmaan Sokoksen valintaan. Silloin kun asuin vielä kaupungissa, jossa Sokos oli, niin sieltä tuli ostettuakin lähes suurin osa kosmetiikasta. Plussaa tietenkin siitä, että saisi ÄS-bonusta ja 3+1:ltä voisi tehdä hyviä löytöjä!

9. Aikamatkustus, teleportaatio vai ajatustenlukeminen?
-Teleportaatio! Kissojen kanssa matkustaminen on aina yhtä ilahduttavaa (ei siis), niin olisi tosi jees, jos vois vaan ottaa ne kainaloon ja teleportata itsensä ja mirrit minne sitten ikinä pitäisi mennäkin. Tietysti sitten pääsisi köyhänä opiskelijana matkustelemaan maailmalla ;)


10. Uskotko horoskooppeihin?
-En usko niihin päivä, viikko yms horoskooppeihin, koska ne on tehnyt joku toimittaja, jolla ei ole minkäänlaisia ennustustaitoja, mutta luonnehoroskooppeihin uskon osittain, koska olenhan itse stereotyyppinen kauris.

11. Syksy vai kevät?
-KEVÄT! Tykkään lämmöstä ja auringosta ja voin ihan hyvin keväisinkin käpertyä sohvan nurkkaan lukemaan viltin alle kirjaa ja polttaa kynttilöitä. En tarvi siihen vesisadetta ja pimeyttä. ;)


Tällä kertaa en haasta ketään erikseen vaan kehotan kaikkia lukijoita vastailemaan näihin kysymyksiin! :D

4 kommenttia:

  1. Mä varmaan kans ottaisin tomaatin, siihen ei kyllästy. Ja kesällä ihan sellaisenaan syötyjä nam. Myönnän syöväni varmaan puoli kiloa tomaatteja päivässä kesäaikaan. :D

    VastaaPoista
  2. Tomaatti on kyllä paras ja hei jättimäinen naama, höpsö eikä ole. <3 Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista