sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Huulipunakatsaus

Käykö teillekin niin, että joitakin kosmetiikka tuotteita tulee ostettua ihan jo pelkästä ostamisen ilosta, vaikka sitä samaa tuotetta omistaisi jo ennestään todella monta lähes saman sävyisenä? Mulla tämmönen tuote on ehdottomasti huulipunat tai noh, huulituotteet ylipäänsä. Ajattelinkin vaihteeksi kaivella punat esille ja swatchata ne, jotta ehkä en ensi kerralla herkullisen näköiseen punaan törmätessäni voisin sen ehkä jättää ostamatta.


Kat Von D everlasting liquid lipstick (Outlaw), Rimmel Provocalips (Kiss me you fool), e.l.f matte lip color (Rich Red), Makeup Revolution (Passion), Rimmel Lasting Finish (Alarm), H&M (Deco Ruby), Collistar Mille Baci Lipstick (Rosso Marras), e.l.f. Mineral Lipstick (barely bitten)

Koitin järjestellä näitä jotenkin sävyittäin ja ensimmäisessä kuvassa on kaikki ihan rehellisesti punaiset huulituotteet. Swatchit on samassa järjestyksessä kuin tuotteet vieressä. Rimmelin ja Kat von D:n huulivärit olivatkin yllättäen lähes identtiset, mutta KvD on käytössä huomattavasti miellyttävämpi, joten no hätä. Vähän yllättävää oli kuitenkin se, että kun swatcheja pyyhin pois kädestä, Rimmel pysyi paljon tiukemmin kädessä kiinni. Huulilla homma tuntuu olevan päinvastoin.


Milani Color Statement (Uptown Mauve), Avon Ultra Color Lip Crayon (Wild Orchid), Lumene True Passion Lip Color (Varjojen Tanssi), Rimmel Moisture Renew (Sloane's Plum), NYX Matte Lipstick (Siren)

Seuraavaksi on vuorossa violettiin taittavat/viininpunaiset. Kuvassa nämä näyttää kaikki kummallisen lämpimiltä, mutta oikeasti nämä on huomattavasti kylmempi sävyisiä. Tuo Rimmelin puna on ihan mielettömän ihanan sävyinen, mutta harmi, että punan koostumus on niin liukas, ettei tuota ole kovinkaan paljon tullut käytettyä.


Lumene Wild Rose (109 Juhlitaan), Avon Perfectly Matte (Adorin Love), Yves Rocher Luminelle (Framboise), Lumene Natural Code Candy Smile (Cotton Candy) Rimmel Apocalips (Apocaliptic?)

Sitten pinkkejä. Tässäkin kuvassa tuo Rimmelin Apocalips näyttää ihan joltain muulta kuin mitä se oikeasti on. Siitä huolimatta tuo on yks mun lemppareita, etenkin kevät- ja kesäaikaan. Avonin puna oli yksi niitä, jotka swatchien poiston jälkeen jäi vielä sitkeästi käteen kiinni, enkä saanut sitä täysin poistettua.


Avon Ultra Color 3D Plumping (Uptown Pink), Avon Perfectly Matte (Berry Blast), Gina Tricot (Vintage Rose), NYX Soft Matte Lip Cream (Sao Paulo), Oriflame Very Me Lip Stain (Raspberry)

Lopuksi vielä sekalainen seurakunta, jotka eivät oikein sopinut muihin kategorioihin. Tässä sakissa on mm. mun ainoa nudesävyinen puna (Gina Tricot), joka sekin on enemmän semmoinen "my lips but better" -sävy.

Nyt voisikin pitää vähän taukoa huulipunien ostelusta ;)

6 kommenttia:

 1. Huulipunia ja huulikiiltoja ei koskaan voi olla liikaa. <3

  VastaaPoista
 2. Toi Nyxin San Paulo <3 Upea! Haluaisin keräillä näitä Soft Matteja vaikka kuinka monta, niissä on niin kauniita sävyjä^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä on kyllä ja nythän niitä on helppo keräillä :D

   Poista
 3. Huulipunat. <3 Mulla on ehdottomasti eniten meikeistä huulipunia. Kaksi palaset-lipastoa ihan piukassa. Pitäis varmaan joskus katsastaa ne tarkemmin läpi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se hyvä välillä tutkia omia varastojaan :D

   Poista