sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Ei koiraa karvoihin katsominen..

..tai meikkimunaa. Olen varmaan yksi viimeisiä kauneusbloggaajia, jotka eivät vieläkään ole testannut alkuperäistä Beautyblenderiä. Parikymppiä tuotteesta, jonka käyttöikä on vain muutaman kuukauden ei ole vielä houkutellut ostamaan. Ei sillä, ettenkö haluaisi semmosta. Ei vain ole vielä tähän päivään mennessä tullut sopivaa tarjousta vastaan. Real Techniquesin sientä sen sijaan olen käyttänyt, ja monen mielestä se on paras dupe alkuperäiselle.

Tästä päästään siihen, että perjantaina shoppailin Tokmannilla ja tapani mukaan kiertelin kosmehyllyt läpi, kunnes silmääni osui violetti meikkimuna. Olisin hyvin voinut sivuuttaa tuon välineen, ellei sen nimelle olisi aiemmin tällä viikolla naureskeltu kauneusbloggaajien Facebook-ryhmässä.


Parsa Beauty ei kuulosta ehkä uskottavimmalta brändiltä suomalaisen korviin, mutta päätin tarkastella lähemmin tuota hassun nimistä tuotetta. Pinta näytti mukavan huokoiselta, mikä kieli mukavan pehmoisesta materiaalista, eikä hintakaan ollut kuin 5,90. Arvelin, ettei budjettini pahasti kaadu mikäli tämän ostaisin ja se osottautuisikin ihan huonoksi. Muna lähti siis mukaan.

Vasemmalla Parsa, oikealla Beautybayn muna

Paketista paljastui todella mukavan pehmoinen meikkisieni, joka oli tuntumaltaan paljon "löllömpi" kuin monet muut Beautyblenderin halvemmat kopiot. Syy miksi kopiot eivät oletettavasti pärjääkään alkuperäiselle on juurikin se, että ne ovat koostumukseltaan tiiviimpiä. 

Parsan sieni on selvästi lähempänä sitä kokeilemaani RT:n sientä, ja luultavasti siis paras kopio Beautyblenderille, minkä olen tähän mennessä löytänyt.


Suoritin hyvin tieteellisen puristustestin, ja kuten kuvasta näkee, on vasemmalla puolella oleva Parsa paljon pehmeämpi ja meneekin siksi pienempään kasaan. Molemmat sienet on by the way kuvassa kuivia.

Myönnän, ettei tuotteen pakkaus anna kovinkaan uskottavaa kuvaa sisällä olevasta sienestä, mutta pakkauksesta viis jos tuote oikeasti toimii! Olen tätä ehtinyt käyttää vasta pari kertaa, ja olen ollut sieneen hyvin tyytyväinen. Aijon kyllä ehdottomasti käydä hakemassa näitä lisää jemmaan, sillä vajaalla kuudella eurolla näitä kestää munkin kukkaro ostella!

8 kommenttia:

 1. Parsa, niin huvittavaa. :D Se on vähän kuin se vaatesuunnittelija Perse, jonka t-paidoista saa maksaa maltaita, että saa perseen leiman niskaansa... Mutta joo vaikuttaa tosi paljon huokoisemmalta kuin muut kopiot, joten varmasti toimiikin niitä paremmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mua huvitti vielä sekin kun tuossa paketissa luki, että "vegan". Niin jos valmistaja olisikin ollu vaikka Liha beauty, niin olisko se sitten sopinu vegaaneille :D

   Poista
 2. Kiitokset vinkistä. Täytyykin Parsaa kokeilla :) Mulla on ollut beautyblender ostoslistalla jo hyvän aikaa, kun nykyinen on kahtena kappaleena ja on muutenkin aika vanha. Hinta on kyllä kukkaroystävällinen bb:n verrattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kyllä epäilin voiko tuohon hintaan saada hyvää sientä, mutta näköjään sekin on mahdollista :)

   Poista
 3. Mä käytän Real Techniquesin sientä, enkä ole kokeillut sitä aitoa ja alkuperäistä, mutta uskon että näilläkin halvemmillakin pärjää :)

  VastaaPoista
 4. Hei täällä toinen joka ei oo kokeilly beauty blenderiä tai ees korvikettakaan :p Oon iteki törmänny tohon versioon,joskohan kohta ois aika kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla etten ole ainoa :D Kannattaa kokeilla! Ei tuolla hirveästi löydy jos ei tykkääkään

   Poista