keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Avon Magix Prime and Set SpraySuurena meikinkiinnityssuihkeiden ystävänä innostuin kovasti, kun Avon lanseerasi uuden pohjustus- ja kiinnityssuihkeen. Ripsareiden kanssa tuppaa aina olemaan jatkuva etsintä päällä kun sitä täydellistä ripsiväriä metsästää. Näissä suihkeissa on vähän sama asia. Vaikka en ole vielä löytänyt mitään aivan ultimaattista yksilöä, on näitä silti pakko olla käytössä, muuten olo tuntuisi alastomalta.

Meikinkiinnityssuihkeidenhan pitäisi auttaa meikkiä pysymään kasvoilla muuttumattomana pidempään ja viemään liiallisen puuteroidun ilmeen pois. Tässä uudessa Magixissä on kiinnityksen lisäksi pohjustava ominaisuus, kun sitä suihkii kosteusvoiteen päälle.


Pohjustajana tämä toimii ikäänkuin kasvovesi ja supistaa tehokkaasti ihohuokosia. Tämä tekee ihosta hieman kireähkön, joten en usko tämän soveltuvan kovin kuivaihoisille. Olen ollut huomaavinani, että meikkivoide levittyy tämän päälle helpommin. Saatan toisinaan käyttää tämän lisäksi varsinaista pohjustusvoidetta blurraamaan isoimpia ihohuokosia.

Meikin kiinnityksessä tämä ei ole esittänyt mitään ihmeempiä taikoja, mutta kuten sanoin käytänkin näitä lähinnä täydentämään meikkauskokemusta.

Suihke on huomenna alkavassa kampanjassa tarjouksessa hintaan 6,95.

4 kommenttia:

 1. Mä olen kokeillut vaan sitä vanhaa versiota, joten uusi kiinnostaa kovasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös se vanha, mutta en voinut olla ostamatta tuota uutta, vaikka vanha oli vasta korkattu :D

   Poista
 2. Mukava muuten, että Avonilla on nykyään nettikauppa, josta voi tilata ihan normaalisti ilman konsulentteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä mainio homma! Mulla ainakin on aina hirveän suuri kynnys alkaa etsimään itselle konsulenttia. :)

   Poista