perjantai 11. maaliskuuta 2016

Viimepäivien suosikkeja

En ole vielä innostunut joka kuun lopussa listaamaan omia suosikkituotteita, koska aika usein samat tuotteet näkyisivät niissä postauksissa kuukaudesta toiseen. Ajattelin kuitenkin tehdä tämmöisen minihehkutuspostauksen tuotteista, jotka on tällä hetkellä ilahduttaneet kovasti!


Maanantaina kun kävelin Tokmannille sisään ei kulunut kuin hetki, kun siellä kuului ämyreistä, että Lumenen tuotteet on kaikki -40%. En siis todellakaan ollut menossa ostamaan minkäänlaista kosmetiikkaa, mutta tuo oli semmoinen tarjous, ettei sitä voinut ohittaa. Longwear Blur Foundation on himottanut jo tovin ja tälle jäi alennuksen jälkeen vain noin 8 euroa, joten nyt oli hyvä hetki ostaa se. Ja voi pojat! Onneksi ostin, koska onhan tämä nyt ihan mahtava tapaus! Tuubin kyljessä seisoo, että Medium Coverage ja mulle tää on kyllä ollut hyvinkin peittävä, mutta silti tätä ei tarvi kerrostaa paksusti. Kevytkin kerros riittää hyvin ja voin jättää peitevoiteet kokonaan. Blurratakin tämä osaa kohtalaisesti ja tämän pohjustajan kanssa tämä kestää myöskin omiin tarpeisiini nähden hyvin. En tosiaan ole ehtinyt vielä pitkään tätä käyttää, mutta jokainen kerta on kyllä ollut toistaan miellyttävämpi! Three thumbs up!

Avonin viime tilaukseen lähti mukaan toinen sävy (Adoring Love) True Color Perfectly Matte punista. Tämä on kirkas pinkki ja aika täydellinen kevät sävy!

Mukana tuli myöskin Ultra Color Tinted Lip Balm sävyssä Berry Smooth. Jos tuntuu, ettei sävyttävissä huulivoiteissa riitä tarpeeksi pigmenttiä, niin tässä sitä kyllä on! Tämä tuntuukin enemmän kosteuttavalta huulipunalta. Berry Smooth on lämmin punainen, jota en ilman peiliä uskalla levittää, koska kuten sanoin, tässä ei todellakaan pigmentissä ole säästelty.


Myöskään Livboxista tullut Lumenen Longwear Blur -puuteri ei ole ehtinyt kauan käytössä olla, mutta tämäkin on ollut erittäin hyvä tuote, joka selvästi blurraa ihon virheitä. Toivoisin kyllä, että tämä olisi sävyltään keltaisempi, jotta sopisi omaan ihon sävyyni hieman paremmin. Mutta toisaalta, menee se näinkin.

Kolmas Lumenen tuote löytyi alekorista talvella ja mietin tarvinko välttämättä uutta hohdepuuteria, mutta tätä oli hehkutettu niin monessa blogissa, että halusin itsekin todeta mikä tästä niin hyvän tekee. Onneksi tein niin, sillä tämä on ollut lähes päivittäin käytössä siitä lähtien! Tällä saa aikaan todella luonnollisen näköistä hehkua. Ei tule glitteriövereitä eikä näytä siltä kuin olisi majakat poskipäillä.


Tuote, joka aina välillä unohtuu omiin jemmoihini, on e.l.f.:in HD Blush. Tämä päätyykin usein käyttöön taas pidemmäksi ajaksi, kun muistan sen olemassa olon. Poskipuna on siis nestemäinen ja se on pakattu kätevään pumppupulloon, joka nostaa tuotteesta viimeisetkin pisarat käyttöön. Tätä ei tarvi kuin ihan nuppineulan pään kokoisen pisaran, koska myös tämä on erittäin pigmenttistä kamaa. Ja todellakin HD-ominaisuus tekee ihosta punan alta paremman näköisen. Omani on sävyssä Headliner.

Viimeiseksi vielä yksi tuote, jonka päätin säästää elfin HD-puuterin loputtua, tietämättä kuitenkaan tulisinko sitä juurikaan käyttämään. Mutta olenkin tällä taputellut puuterin paikoilleen ja pitänyt sekä tavasta että tuloksesta, jolla tämän kanssa puuterin levittäminen on tehnyt. Plussaa myös siitä, että tämä on älyttömän helppo pestä käytön jälkeen puhtaaksi!

Onko teillä näistä tuotteista kokemusta?

6 kommenttia:

 1. Lumenen Blur foundationista on ja tykkään siitä huonoina ihonpäivinä paljonkin. Todella hyvä hinta/laatusuhde. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin kun Lumenen tuotteita saa usein hyvillä alennuksilla ;)

   Poista
 2. Lumenen Blur meikkivoide on ihan huippu :) peittää hyvin ja puuterin kanssa pysyy siistinä iltaan asti. Blur meikkipuuteria voisi käyttää Blur meikkivoiteen päällä :) minäkin mietin monesti ostanko tuon Lumenen hohtopuuterin mutta jätin sitten kun tykkään mattajutuista enemmän. Nythän se tulee taas tänä kesänä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sitä hohtopuuteria saa taas :)

   Poista
 3. Mä aluksi innostuin Lumenen Blur meikkivoiteesta, mutta se vaalein sävy ei vaan oikein sovi mulle. Enpä oikeastaan enää osta Lumenea ellei se oli -40% alessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo vaalein sävy sais kyllä olla jotain muuta kuin se semmonen harmahtava neutraali mikä se valitettavasti on. Onneks se ei sentään ole liian tumma. Tuo onkin hyvä taktiikka :D

   Poista