torstai 3. maaliskuuta 2016

Se tunne kun..

..ostat jonkun tuotteen ja käytät sitä hyvillä mielin, kunnes yhtenä päivänä se tuote ei toimikaan enää yhtään. Näin kävi mulle Katy Perryn Royal Revolution tuoksun kanssa. Livboxin mukana tuli siitä näyte joskus 2014 syksyllä ja kun sen boxista bongasin, niin ensimmäiseksi ajattelin että blääh.. Katy Perry ei kiinnosta artistina ollenkaan, joten miksipä hänen tuoksunsakaan iskisi? Vai?


Mutta kuinkas kävikään? Tuoksu yllätti aivan täydellisesti ja se taisikin olla hetken ihan omia lemppareita. Julkkistuoksuja tunnutaan yleisesti ottaen dissattavan, enkä itsekään niiden puoleen erityisesti haikaile, vaikka olenkin niitä jokusen käyttänyt (J.Lo <3), mutta jokunen helmikin mukaan mahtuu.

Näyteputeli loppui aikanaan ja päädyin ostamaan 30ml pullon Anttilan tarjouksesta. Käytinkin tätä ahkerasti lähes päivittäin, tai vähintäänkin joka toinen päivä, kunnes tuli muitakin tuoksuja kuvioihin. Tämä kuului silti ahkerammin käytettäviin. Mutta sitten eräänä päivänä huomasin tähän kehittyneen todella omituisen ja hyvin vahvan, lähes muovimaisen hajun. Valitettavasti tuo ei ollut mikään hetkellinen hajuhaitta vaan tuoksu on todellakin saanut semmoisen todella äklöttävän vahvan tuoksun itseensä.


Ehdin käyttää tuoksua kuvassa näkyvän määrän verran. En ihan puoleen väliin päässyt, joten tuoksua on vielä ihan runsaasti jäljellä, joten totta kai harmittaa etten voi tätä käyttää enää. 

Nyt kaipaankin vinkkejä, miten tämä pitäisi oikea oppisesti kierrättää? Niin ja onko teille käynyt minkään tuotteen kanssa niin, että se onkin yhtäkkiä muuttanut olomuotoaan tai tuoksuaan niin vastenmieleiseksi, ettei tuotetta ole tohtinut enää käyttää?

4 kommenttia:

  1. On, lähinnä tuoksu liittyy johonkin epämiellyttävään muistoon jonka vuoksi en voi enää käyttää sitä. Tuoksut pitäisi hävittää vaarallisissajätteissä, ihan kuin aerosolipakkauksetkin.

    VastaaPoista
  2. On käynyt Jonnan kuvaamalla tavalla ja eilen kävi muutoin ihan samalla lailla kuin sinulla. Eli muutaman kuukauden vanha tuoksu ei enää tuoksu samalle. Ei pahalle tosin, mutta kirpeys ja tuoksun ominaisuus ovat kadonneet. Höh miksi, olen säilyttänyt pahvirasiassa ja vielä vaatekaapissa. Suru tuli, kuten sinullakin

    VastaaPoista