keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Meikkikokoelman säilytys

Mitäpä jos tänään vilkastais miten hilloan omia kosmetiikkojani? Etenkin niitä värikosmetiikan alle meneviä asioita.

Olen ehkä suht onnekkaassa (?) tilanteessa ainakin vielä, etten ole joutunut ostamaan Ikean Alexeja kosmetiikan säilyttämistä varten. Oma kokoelmani on pysynyt sen verran pienenä, että sen on saanut jemmattua olemassa oleviin kalusteisiin. Tosin tässä vaiheessa täytyy kuitenkin sen verran paljastaa, että jouduin/sain ostaa Ikean pienen Malm -lipaston muuton yhteydessä, kun luovuin työpöydästäni, jonka päällä osa meikeistä majaili ja niillehän piti uuteen osoitteeseen keksiä joku säilytysratkaisu.


Malmi toimittaa samalla yöpöydän virkaa, vaikkakaan sisältö ei ehkä olekaan perinteistä yöpöydän sisältöä (höhöh). Herätysvalon kanssa helposti saatavilla on kynsinauha-, käsi- ja jalkavoide, jotta niitä muistaisi nukkumaan mennessä käyttää.


Ylälaatikossa majailee kahdessa punotussa pikkukorissa mm. meikkipohjat ja kynämalliset tuotteet. Meikkisiveltimet on tuossa hopeisessa asiassa ja sen alla olevassa mustassa e.l.f.:in sivellinsysteemissä. Blush Professionalin paletti on kooltaan sen verran iso, että sille paras paikka on vakiintunut ylälaatikosta. Myös huulituotteet on tähän laatikkoon lykätty.

Alalaatikossa onkin sitten sekalainen seurakunta yhtä sun toista. Tuossa punaisessa laukussa on kaikki kynsilakat, jotka siihen mahtuu. Loput lojuu ties missä! Muutkin kynsihärpäkkeet löytyy tästä laatikosta, paitsi kynsitarrat. Tässä laatikossa on myöskin kissojen kynsisaksien, puhelimen laturin, aurinkolasien ja korujen kanssa sulassa sovussa käyttöönottoa odottavat käsivoiteet.


Italialaiset suklaarasiat on ottanut paikkansa huulituotteiden säilönnässä. Sydämen malliseen menee näppärästi pitkulaiset tuotteet ja tuossa pyöreässä purkissa perinteisen muotoiset punat. Osa tehokäytössä olevista huulikiilloista on mulla kylppärissä, koska sieltä käsin niitä on helpompi käyttää. Tästä kuvasta huomaa, etten ehkä ole vielä aivan toivottomassa tilanteessa huulipunien kanssa ja varmasti muutama uusikin mukaan mahtuisi ;)


Lähinnä puuteriset tuotteet on sitten toisessa lipastossa. Tähän laatikkoon on ollut hyvä säilöä kaikki luomiväripaletit, irtoripset, ne kynsitarrat, joista oli ylempänä mainintaa, Avonin huulipunanäytteet ja muut semmoset asiat, joille ei ole sopivampaa säilöntäpaikkaa. Tämä laatikko varsinkin näyttää aika kaoottiselta ja toki se sitäkin on, mutta silti jokaiselle tuotteelle on löytynyt oma paikkansa.

Miten itse säilöt kosmetiikkasi?

4 kommenttia:

 1. Mulla on meikit kirjoituspöydän laatikoissa ja vähempi tilakin riittäisi, koska meikkejä en niin paljon nykyään enää hanki. Mutta ihonhoitopullot ja muut ne vasta viekin tilaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä tilaavieviä tavaroita. Mulla on nyt semmonen onnekas tilanne, että tämän kuun aikana on kylppäristä loppunut useampikin tuote ja se tilan määrä on suorastaan ruhtinaallinen, minkä niiden loppuminen on aiheuttanut :D

   Poista
 2. Mullakin menee meikit vielä hyvin lipastoon, mutta ne ihonhoitotuotteet... Vaikenen. :D

  VastaaPoista