maanantai 28. maaliskuuta 2016

Makeup Monday 5

Pääsiäisen kunniaksi päätin toteuttaa jotakin värikästä ja luonnollisesti värivalikoima koostui keväisistä sävyistä.


Mulla oli aikoinaan H&M:lta ostettu semmonen useamman sävyn luomiväripaletti, jolla tein tämmösiä "sateenkaari" meikkejä. Tästä tulikin tosi samankaltainen kuin silloin aikoinaan. Halusin ehdottomasti jotain keltaista, joten päädyin tämmöseen liukuväriin vihreällä tehosteella.

Blush Professionalin luomivärit kaipaisi valkoista pohjaväriä ja mielellään vähän tahmeata tarttumapintaa, mutta en valitettavasti sellaista omista, joten otin nyt keltaisen pohjalle Maybellinen kultaisen Color Tattoon (1), jonka päälle laitoin keltaista (3). Silmien sisänurkassa on Paesen mattavalkoinen (2). Luomet on muutoin pohjustettu e.l.f.:in mineraalipohjustajalla. Oranssin (4) sävyn kanssa oli hieman hankaluuksia saada sitä pysymään, mutta kerrostamalla sekin kuitenkin tuli ihan hyvin näkyviin. Sitä siis luomen keskiosassa, mistä sitten liukuma kirkkaaseen pinkkiin (5). Luomivaossa ja vähän sen yläpuolellakin on violettia (6).


Alaluomelle halusin jonkun selkeämmän väripilkun, joten siihen hommaan valikoitui kirkas vihreä (7) ja sisänurkkaan kohden vielä vaalensin sitä vaaleammalla vihreällä (8).

Rajaus on Avonin SuperShock ja ripsarina tällä kertaa MaxFactorin Masterpiece.


10 kommenttia:

 1. Värikkäät meikit ovat aina <3 tämäkin on just hyvä eikä ollenkaan liikaa ;)

  VastaaPoista
 2. Hieno meikki! Mie oon ihan untamo kyllä luomiväripalettien kanssa, pitäis opetella kunnolla häivytys ja kateellisena katson muiden upeita taituruuden näytteitä kyllä. Tässä on upeat värit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen hommaamaan hyvät siveltimet, niillä pääsee jo aika pitkälle ja sitten vaan harjottelemaan :)

   Poista
 3. Onpa kivan värikäs pääsiäismeikki! :) Mulla tulee itse asiassa mieleen Karkkipäivä-blogin banneri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! No nyt kun sanoit, niin Sannilla kieltämättä on hyvin samankaltainen meno bannerissaan :D

   Poista