maanantai 21. maaliskuuta 2016

Makeup Monday 4

Pahoittelut viikon blogihiljaisuudesta! Internetin ulkopuolinen elämä meinasi ihan todenteolla viime viikolla viedä kaiken vapaa-ajan. Seuraava kuukausi on muutenkin kovin työntäyteinen, kun pitäisi valmistaa teoksia kevätnäyttelyä varten, ja matkustella ympäri ämpäri Suomea ja rajojen ulkopuolellekin!

Mutta eiköhän mennä asiaan. Viime aikojen aurinkoiset päivät sai haluamaan jotain keväistä väriskaalaa ja turkoosi on aina hyvä vaihtoehto!


Tuo hillittömän upea turkoosi sävy löytyi Sleekin Originalista (sävy on E10). Päätin kuitenkin hieman syventää sitä värittämällä ensin vihreällä rajauskynällä silmäluomet. Elfin shimmer eyeliner pencil (sävy Grassy Green) oli siihen oiva väline. E10 (1) siis sitten sen päälle. Luomivakoon laitoin ensin sinistä (2) Blush Professionalin paletista, minkä häivytin sitten pinkillä (3) samaisesta paletista. Näiden väliin lisäsin vielä hieman violettia (4), jota liukumasta tulisi luontevamman näköinen.

Alaluomen väritin myöskin elfin kynällä. Tällä kertaa sävynä oli violetti Plum Passion. Sen päälle lisäsin vielä Sleekista Royalia (5).


Yläripsirajan rajasin Avonin mustalla Supershock rajauskynällä viistopäistä sivellintä apuna käyttäen. Ripsari saman niminen (Supershock Max) ja irtoripset RedCherryn #747 S:t.

Saako kevät kaivelemaan värikkäämmät luomivärit esille?

6 kommenttia: