maanantai 14. maaliskuuta 2016

Makeup Monday 3

Tällä kertaa jotain simppeliä ja klassista. Ripsien kanssa kävi pieni katastrofi, mutta siitä lisää alempana.


Tämä on semmonen meikki, joka tekee ilmeestä huolitellumman näköisen, kuin mitä pelkkä ripsari tekisi, mutta ei ole kuitenkaan liian överi päiväkäyttöön. Ja on ihan älyttömän helppo toteuttaa!

Paletiksi valikoitui tällä kertaa Makeup Revolutionin Iconic 2. Siitä lätkin melko liberaalisti tuota vasemman laidan mattaista vaaleaa sävyä (1) ripsirajasta kulmaluulle asti. Luomivakoon laitoin mattaista taupea (2). Mun silmät on sen verran syvällä päässä, että tämän olisin voinut hyvinkin jättää pois, mutta vähemmän miehisillä piirteillä siunatuilla tuommonen harmahtava varjo luomivaossa on ihan omiaan. Ulkonurkkaan sitten tummaa ruskeaa (3), joka myöskin on mattasävy. Kamera taas hieman haalistaa sävyjä, joten pahoittelut siitä. Tuossa ruskeassakin on luonnossa vähän enemmän potkua. Tein vielä semmosen puolen silmän rajauksen ulkonurkasta alkaen tuolla paletin mustalla (4)


Ripsien kanssa kävi tosiaan kömmähdys, kun ajattelin testata Red Cherryn alaripsiksi tarkoitettuja irtoripsiä yläluomella ja noh, sehän ei mennyt kuten suomenruotsalaisessa kotoilu-ohjelmassa. Päätin sitten poistaa ne. Lopputulos ei ollutkaan sitten kovin mairitteleva, mutta jos nyt tämän kerran ne menis tuommosina.

2 kommenttia: