sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Livboxin syynäys

Aurinkoista pääsiäistä! Kankaanpäässä ainakin aurinko lämmittää ihan keväisissä lukemissa, joten taidan viettää päivän parvekkeella.

Livboxin oma kysely tupsahti eilen sähköpostiin, joten se toimi oivana muistutuksena, että on aika bloginkin puolella tutkailla tarkemmin boxin sisältöä käytön jälkeen.


Lumenen Longwear Blur -puuteria kehuinkin jo täällä.

Dermon kulmaväri trio on ehkä jopa yllättäenkin päätynyt jokapäiväiseen käyttöön. Piirrään ensin kevyesti kulmakarvat muotoonsa ja sitten tummennan ne käyttäen molempia ruskeita sävyjä tästä triosta. Myös korostussävy on toiminut tehtävässään.


Eucerin CC-voide on jäänyt käyttämättä, koska epäilen medium sävyn olevan aivan liian tumma itselleni. Tämän annan eteenpäin jollekin tummempi hipiäiselle.


Cutrinin Multispray on ollut ihan toimiva tuote. Melkein toivoisin tässä olevan jonkun oikean tuoksun, koska vaikka tämä on hajusteeton, ei se silti ole hajuton ja noh, mun mielestä tämä haisee aika pahalle. Haju ei onneksi kestä kuin suihkutteluhetken, mutta silti..


Vichyn yövoide näyte oli niin minimaalinen, että tästä riitti kolmeen kertaan, joten mitään kovinkaan syväluotaavaa arviota tästä on paha mennä tarinoimaan. Mutta nekin kolme kertaa oli ihan mukavia. Ei tästä ainakaan mitenkään huonoa kuvaa jäänyt.

Semmoinen boksi tällä kertaa!

4 kommenttia:

 1. Näitä käyttökokemuksia boxin tuotteita on tosi kiva lukea, ihan mun lempparipostauksia. :)

  VastaaPoista
 2. Minä en ole vielä kokeillut mitään näistä. Mutta teen myös kulmat niin että piirrän kynällä ja sitten väritän puuterimaisella värillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo dermon trio onkin siihen hommaan hyvä :) Kiva, että siinä on sekä lämmin että kylmä sävy, tosin kovin vaaleille nuo ei kyllä sovi.

   Poista