lauantai 5. maaliskuuta 2016

Livbox tauon jälkeen!


Päätin bloggaajaboxin kunniaksi tilata taas Livboxin, vaikka ensin meinasinkin, että en sitä tarvi. Mutta sitten alkoi näkyä maagisia lupauksia täysikokoisista tuotteista ja löysinkin itseni uusimassa tilausta. Mutta jääköön tämä taas tähän tällä kertaa ;)


Boxi sisälsi vain viisi tuotetta, joista kuitenkin neljä on täysikokoisia. Ensisilmäyksellä boxi vaikutti ihan mielenkiintoiselta..


Lumenen Longwear Blur puuteria olen halunnut testata ssitä sen lanseerauksesta lähtien, joten olen todella iloinen, että se oli boxissa mukana. Sävykin on onneksi vaalein, joten tätä voi käyttääkin! Boxin ehdottomasti mielenkiintoisin tuote.

Dermosilin trio kulmaväri varmasti päätyy käyttöön sekin. Mikä jottei näitä voi käyttää myös luomiväreinä.


Cutrinin multisprayn nostaisin toiseksi suosikikseni. Lyhyen tukan kanssa tämä varmasti pääsee paremmin oikeuksiinsa. Lupaus volyymista ja rakenteesta kuulostaa hyvältä.


Eucerinin CC-voide jää käyttämättä. Sävy medium tuskin mulle sopii, ja sitä paitsi mulla pyörii jemmoissa jokunen liian tumma BB-voide, joten ei kiitos lisää näitä!


Tämä Vichyn on harmillisesti niin minikokoinen, että tästä tuskin saa muodostettua kovinkaan selkeää mielikuvaa. Mutta aion silti käyttää kaikki 3 milliä antaumuksella. :D

Kaiken kaikkiaan sanoisin, että huonoin bloggaajaboxi, mutta ainakin Lumene ja Cutrin vähän nosti yleisfiilistä tästä.

6 kommenttia:

 1. Jos tämä ei olisi bloggaajaboksi niin sisältö olisi aika hyvä. Mutta koska aiemmin on ollut loistavia tuotteita, niin pikkuisen pettymystä tuntuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggaajaboxilta olis kyllä toivonut vähän enemmän, mutta kun tietää mihin suuntaan Livboxin sisältö on mennyt, niin eipä tämä toisaalta yllätä :P

   Poista
 2. Otin tämän boxin, koska bloggaajaboxi ja ehkä jotain ylellisempää odotin tai ehkä pettymys johtuu, että Eucerin, Vichy ja Lumene löytyy ja tämä jäi siksi niin vajaaksi omalla kohdalla. Kivaa viikkistä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi :( Tässä oli kyllä todella vähän tuotteita, kun on tottunut useampaankin tuotteeseen. En muista edes onko ennen ollut vain viittä tuotetta.

   Mukavaa viikonloppua sinnekin siitä huolimatta ;)

   Poista
 3. Aika vaatimaton, mulle itselle jokaisessa aiemmassa bloggaajaboksissa on ollut sellainen wau-tuote, tässä ei ainuttakaan. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei tässä kyllä ollut mitään semmosta überhienoa juttua. Puuteri oli tosi jees, koska olisin sen varmasti joskus ostanut, niin nyt ei sitten tarvinu, mutta muuten kyllä aika vaatimaton.

   Poista