perjantai 19. helmikuuta 2016

Yves Rocherin ystävänpäivätarjous

Yves Rocher muisti viime viikolla ystävänpäivän alla taas hyvällä tarjouksella, jossa ensimmäisen ostoskoriin lisäämänsä tuotteen sai veloituksetta, ja siihenhän piti taas tarttua!


Olin kyllä jo jonkin aikaa miettinyt parin seerumin tilausta ja nyt siihen tuli hyvä sauma. Ilmaiseksi tuotteeksi valikoitui tällä kertaa Even Botanical Dark-spot perfector -seerumi. Tässä postauksessa kerroin ihon nykyisestä kunnosta ja siitä, että iho on vielä väriltään epätasainen. Toivon, että tästä seerumista olisi siihen apua.

Päädyin kuitenkin hankkimaan toisenkin seerumin, joka on mahdollisesti parempi päiväkäytössä. Sebo Végétal Pore Minimizing Serum lupaa supistaa ihohuokosia ja pitää ihon mattapintaisena.


Halusin testata myös tätä puhdistavaa naamiota, joka näyttää olevan vielä tuolla verkkokaupassa vanhalla vihreällä pakkauksella esillä. Tuote oli saanut niin hyvät arvostelut, että tätä ei voinut ohittaa.

Päätin myös hetken mielijohteesta tilata läjän näytteitä, koska toivoin näissä olevan uuden Rose Oud -tuoksun näyte. Sitä ei valittevasti ollut, mutta paljon muuta mielenkiintoista kylläkin.


Tarttuiko joku muu Yves'n tarjoukseen?

2 kommenttia:

  1. Tartuin :) tilasin Sebo Vegetal ja Hydra Vegetal sarjojen geeliputsarit. Otin myös Sebo Vegetal geelivoiteen ja ilmainen tuotteeni on Volume Elixir ripsiväri. Kiva että Yvesillä on näitä kampanjoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin, ne madaltaa kynnystä tilata kalliimpia tuotteita kun jos ne ei olekaan toimivia niin eipähän rahat mene hukkaan :)

      Poista