torstai 25. helmikuuta 2016

Voihan Cittari minkä teit!

Citymarket pääsi yllättämään tällä viikolla tuomalla erän Sleekin paletteja myyntiin. Vaikka juuri olinkin juuri hankkinut luomiväripaletin, jossa on suunnilleen kaikki sävyt, jotka yksi ihminen voi elämänsä aikana tarvita, ajattelin ihan solidaarisuudesta kaikkia kosmetiikkaintoilijoita kohtaan suunnistaa paikalliseen Cittariin hankkimaan itselleni uuden Sleekin.


Sleek ei siis (ainakaan vielä) ole tulossa Citymarketteihin laajemmin myyntiin, mutta toivon, että nämä paletit myyvät niin hyvin, että se poikisikin jotain pysyvämpää.

Myynnissä on siis paletit Original, Del Mar 2, Oh So Special ja Au Naturale, josta bloggasinkin ihan vastikään.


Lähdin kotiin tyytyväisenä vähän ehkä yllättäenkin Original-paletin kanssa. Olin kuvitellut, että ostaisin Oh So Specialin, koska sitä olin himoinnut pidempään, mutta lähemmässä syynissä tämä originaali vaikutti uniikimmalta.

Hinta on mukavan alhainen 12,90, mikä on juuri niin alhainen, ettei näitä kannata tilata ulkomailta. Joten jos et siis ole jo omaasi käynyt ostamassa, suosittelen sen tekemään mahdollisimman pian!

7 kommenttia:

 1. Harmi että näitä tuli vain erä myyntiin, joten ilmeisesti Sleek eivät ole tulossa vakituisesti valikoimiin. Toivottavasti jossain vaiheessa näin kävisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri. Mää toivonkin että nämä paletit myy niin hyvin, että Cittarin päässä ajateltais näitten sopivan ihan vakituiseenkin valikoimaan :)

   Poista
 2. Hitsi kun Cittari on mun kotoa katsottuna kaukaisin paikka 5 kilsan päässä, kesällä vois fillaroida sinne, mutta talvella ei jaksa... :D Voisi meinaten livehipelöiminen saada mutkin fiiliksiin näistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! Nää on kyllä tässä hintaluokassa ihan omissa sfääreissään :D

   Poista
 3. hı dear great post!!
  wold like to follow each other on GFc G+ and ? please let me know on my blog so l can follow back .. thank you kiss

  http://beautybeybi.blogspot.com.tr/

  VastaaPoista
 4. Olisi kyllä aika hienoa saada näitä ihan cittarista! =) Mulla on ollut tämä Original jo jonkin aikaa. Se on ihana paletti!Nämä sävyt on ihanan no, en tiedä, kermaisia ehkä. Käytin näitä kesällä värillisiin rajauksiin, joissa toimivat todella hyvin! Varsinkin nuo vihreät ja siniset sävyt. Pigmenttiä riittää =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä älyttömän laadukkaita, eikä yhtään haittais jos Sleek rantautuis Suomeen muutoinkin kuin vain verkkokauppoihin :)

   Poista