tiistai 9. helmikuuta 2016

Tänään

-Tänäaamuna vielä kun kello näytti yötä, kissat juoksi pitkin seiniä, riehui mun sängyn alla ja sängyn päällä.

-Tänään heräsin herätyskellon soittoon, vain vähän sen jälkeen kun olin nähnyt unta, että herätyskello soi ja väsytti niin ettei olisi jaksanut nousta unessakaan.

-Tänään ja oikeastaan viimeiset pari viikkoa on ärsyttänyt aivan suunnattomasti se, että ihmiset on unohtanut miten päivämäärät merkitään oikeaoppisesti (tänään on 9.2., huomaa piste kuukauden perässä!!!! Ärr ja murr)

-Tänään viimeistelin nettisivuni ja sain ne vihdoin julkaisukuntoon. Statementin teen vielä joskus uudestaan, kunhan löydän kultaisen keskitien omiin töihini. Sivuston löytää täältä.

-Tänään söin viimeiset laskiaispullani (3kpl).

-Tänään menen herkuttelemaan vähän lisää opiskelutoverin luokse.

-Huomenna lopetan herkuttelun (tai ainakin rajoitan sitä yhteen "karkkipäivään").

Mitäs te olette tänään tehnyt?

Viime perjantaihin tietysti kuului herkuttelu Runebergin tortuilla

6 kommenttia:

 1. Apua, syyllistyn merkitsemään päivämäärän väärin :D tänään töitä ja vesisateessa kastumista :) kotona hyvää ruokaa ja leipomon sämpylöitä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen syyllistyy ihan uskomattoman moni ihminen :D Mutta oih, leipomon sämpylät kuulostaa hyviltä! <3

   Poista
 2. KADE sun kolmesta laskiaispullasta, en oo syönyt yhtään, koska en jaksanut leipoa. NYYH. Onnea nettisivuista, kävin pikaisesti kurkkaamassa, hyvältä näytti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätin vähän oikasta pullien kanssa ja ostin pussillisen esipaistettuja ;) Niitä onkin sitten tullu syötyä ihan yhden vuoden tarpeiksi :D Kiitos, täytyy vielä vähän miettiä lopullista kuvastoa :)

   Poista
 3. Kissat ovat ihania, mutta vanhempien luona asuessa sain yöhepuleista ihan tarpeekseni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aika hyvin oppinu ignooraamaan niitten öiset hepulikohtaukset, mutta viime yönä oli niin villi meno, että siihen kyllä heräsinkin sitten :D

   Poista